Karşılaşmanın 13. dakikasında Yusuf Sarı penaltıdan yararlanamazken ilk gol 30. dakikada Haris Hajradinovic'ten geldi ve Kasımpaşa 1-0 öne geçti.

Biden, Al Nahyan'ı Beyaz Saray'da ağırlayacak Biden, Al Nahyan'ı Beyaz Saray'da ağırlayacak

İlk yarıda başka gol çıkmazken 45 dakika 1-0'lık Kasımpaşa üstünlüğü ile sona erdi. 

İkinci yarıda da ilk gol 59. dakikada yine Kasımpaşa'dan geldi ve Nuno Da Costa, skoru 2-0 yaptı.

Cevap ise 65. dakikada Yusuf Barasi'den geldi ve Adana Demirspor farkı 1'e indirdi. Beraberlik golü ise 90+3'te Manev'den geldi ve maç 2-2 sona erdi.

Bu sonuçla beraber Kasımpaşa puanını 2 yaparken Adana Demirspor ise 1 yaptı.
Maçtan öne çıkan pozisyonlar:

13. dakikada Yusuf Sarı, penaltıdan yararlanamadı. 

18. dakikada Da Costa, karşı karşıya pozisyondan yararlanamadı. 

29. dakikada Adana Demirspor ceza sahası içinde Kasımpaşa tehlikeli geldi.

30. dakikada Kasımpaşa öne geçti. Adana Demirspor savunmasının hatalı pası sonrası Aytaç Kara, meşin yuvarlağı Da Costa'ya indirdi. Da Costa'nın altıpas çizgisi önüne çıkardığı topta Hajradinovic, meşin yuvarlağı kafa vuruşuyla filelere gönderdi: 1-0. 

59. dakikada Kasımpaşa farkı 2'ye çıkardı. Ben Ouanes'in pasında ceza sahasının sol kanadında topla buluşan Rodrigues, altıpasa doğru orta açtı. Da Costa, bu ortada topa kafa vurarak fileleri havalandırdı: 2-0. 

64. dakikada Adana Demirspor farkı 1'e indirdi. Ali Yavuz Kol'un sol kanattan açtığı ortada Yusuf Barası, ceza sahası içi sol çaprazından bekletmeden vuruşunu yaptı ve meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu: 2-1. 

90+3. dakikada Adana Demirspor, beraberliği yakaladı. Ali Yavuz Kol'un ceza sahası sağ kanadından çıkardığı topta Manev, ceza sahası dışı sağ çaprazından bekletmeden yaptığı vuruşta meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu: 2-2.

Kasımpaşa: 2 - Adana Demirspor: 2

Stat: Recep Tayyip Erdoğan

Hakemler: Abdullah Buğra Taşkınsoy, Murat Tuğberk Curbay, Murat Ergin Gözütok

Kasımpaşa: Gianniotis, Winck, Opoku, Yasin Özcan, Rodrigues, Gökhan Gül (Dk. 73 Sadiku), Fall, Hajradinovic (Dk. 90 Omeruo), Aytaç Kara (Dk. 73 Cafu), Ben Ouanes, Da Costa

Adana Demirspor: Deniz Eren Dönmezer, Manev, Semih Güler, Gravillon, Abdulsamet Burak (Dk. 77 Salih Kavrazlı), Yusuf Sarı (Dk. 63 Tayfun Aydoğan), Maestro, Bünyamin Balat, Alioui, Yusuf Barası (Dk. 86 İzzet Çelik), Aymbetov (Dk. 63 Ali Yavuz Kol)

Goller: Dk. 30 Hajradinovic, Dk. 59 Da Costa (Kasımpaşa), Dk. 64 Yusuf Barası, Dk. 90+3 Manev (Adana Demirspor)

Sarı kart: Dk. 57 Gökhan Gül (Kasımpaşa)

Editör: UHA HABER MERKEZİ