DÜNYA

Kate Middleton, Kemoterapi Sonrası İlk Kez Görüntülendi

Abone Ol

42 yaşındaki Galler Prensesi Kate Middleton, kemoterapi tedavisini bitirdikten sonra ilk kez kamuoyunda görüntülendi. Prenses, 22 Eylül Pazar günü İskoçya'daki Balmoral Kalesi yakınlarındaki Crathie Kirk Kilisesi’nde, eşi Prens William ve diğer kraliyet ailesi üyeleriyle birlikte bir ayine katıldı. Tedavi sürecini başarıyla tamamlamanın ardından katıldığı bu etkinlik, Prenses'in kanser tedavisini tamamladığını duyurmasının hemen sonrasına denk geliyor.

İlk Görünümüyle Moral Verdi

Prenses Kate, koyu yeşil geniş kenarlı, tüy detaylı bir şapka ve kahverengi ekose bir paltoyla dikkat çekti. Prens William’ın kullandığı aracın yolcu koltuğunda otururken kısa bir gülümseme sergileyen Kate, halkın ilgisiyle karşılaştı. Kral Charles ve Kraliçe Camilla da ayrı araçlarla ayine katıldılar. Prenses'in kemoterapi tedavisinin sona erdiğini açıklaması, halkta büyük bir sevinç ve rahatlama yaratmıştı.

Zorlu Tedavi Süreci ve Gelecek Planları

Mart ayında kanser teşhisini kamuoyuyla paylaşan Kate Middleton, aynı dönemde kemoterapi tedavisine başladığını duyurmuştu. 9 Eylül'de yayınlanan duygusal bir video mesajında, tedavi sürecinin zorluklarını dile getiren Prenses, bu süreci ailesiyle birlikte atlattıklarını belirtti. Prens William ve üç çocuklarıyla birlikte yayınlanan videoda, tedavinin sona ermesinin bir "rahatlama" olduğunu ifade eden Prenses, hayatlarının son dokuz ayının çok zor geçtiğini belirtti.