GÜNDEM

Kayıp Narin olayında yeni gelişme: Amca Salim Güran zırhlı araçla adliyeye getirildi! Dikkat çeken mısır tarlası detayı

Diyarbakır'da kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran olayında yeni gelişmeler yaşandı. Gözaltına alınan amca Güran, sıkı güvenlik önlemleri alınarak zırhlı araçla adliyeye sevk edildi. Dün ilk kez araziye inen komandolar amca Salim Güran'ın mısır tarlasında arama çalışmaları yaptı.

Abone Ol

Diyarbakır'da 21 Ağustos günü kaybolan Narin Güran her yerde aranıyor. Son olarak amca Salim Güran'ın arabasından alınan örneklerle Narin'in DNA'sı eşlemişti. 

Bir süredir gözaltında bulunan amca Salim Güran ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Narin'in kaybından saatler sonra telefonundaki mesaj ve aramaları özel bir uygulama ile silen amca Güran, sıkı güvenlik önlemleri alınarak adliyeye getirildi. 

ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Soruşturma kapsamında gözaltına alınan Tavşantepe köyü muhtarı ve aynı zamanda Narin Güran'ın amcası olan S.G'nin jandarmadaki işlemleri tamamlandı.

Şüpheli, Diyarbakır Adliyesi'ne sevk edildi.

MISIR TARLASI DİDİK DİDİK ARANDI 

Dün de amca Salim Güran'ın evinin arkasındaki mısır tarlasında arama çalışması yürütülmüştü. İlk kez komandolar sahaya inerek arazi taraması yapmıştı.

TELEFONUNDA ÖZEL BİR UYGULAMA BULUNDU

Son olarak köyün muhtarı olan amcası Salim Güran gözaltına alındı, arabasında yapılan DNA taramasında Narin'in izine rastlandı. Gözaltında yapılan araştırmada ayrıca, amca Salim Güran'ın Narin'in kaybından sonra tüm telefon arama kayıtlarını ve mesajlaşmalarını sildiği ortaya çıktı. 

Salim Güran'ın telefonundaki tüm mesaj ve arama kayıtlarını silmek için özel bir uygulama kullandığı tespit edildi.