2023 Cumhurbaşkanlığı seçimini kaybeden  Kemal Kılıçdaroğlu partisindeki kurultay sonrası genel başkanlık koltuğunu da kaptırmıştı. CHP  liderliğini kaybettikten sonra bir çalışma ofisi kuran Kılıçdaroğlu kendisine yakın isimlerle de sık sık görüşmeler gerçekleştiriyordu.

Kemal Kılıçdaroğlu-11

 Kemal Kılıçdaroğlu, çalışma ofisinde buluştuğu bir gazeteci aracılığıyla kamuoyuna dikkat çeken mesajlar verdi.

CHP'de deprem etkisi yaratacak açıklamalarda bulunan Kılıçdaroğlu, Meral Akşener'in kendisine sürekli olarak Cumhurbaşkanı adayı olmasını istediğini söyledi.

meral kemal-2

"CUMHURBAŞKANLIĞI ADAYLIĞI TEKLİFİ MERAL AKŞENER'DEN GELDİ"

Sakarya Oba Makarna Fabrikasındaki Patlamada İlk Tutuklama Kararı Verildi! Sakarya Oba Makarna Fabrikasındaki Patlamada İlk Tutuklama Kararı Verildi!

Kılıçdaroğlu, "İlk teklif Meral Hanım'dan geldi. Karar gazetesi yazarı Elif Çakır bana geldi ve Akşener'in elçisi olarak, Akşener'in benim cumhurbaşkanı adayı olmamı istediğini ve kabul ederse destekleyeceği mesajını iletti. Süreç öyle başladı. Son güne kadar da altılı masadaki tüm liderler de şahittir ki, 'hep adayımız siz olun' demiştir.." dedi.

Kemal Kılıçdaroğlu'na Şok! Kılıçdaroğlu Hakkında Hapis Cezası Talebi!

"CHP'DE 50 VEKİL BANA SADIK"

Son dönemde parti kuracağı iddiaları siyaset kulislerinde dolaşan  Kemal Kılıçdaroğlu  konuyla ilgili, siyaseti bırakmadığını ve tam ortasında olduğunu belirterek, "Yeni bir parti kurmayı hiç düşünmedim. Partim belli CHP" dedi. Kemal Kılıçdaroğlu CHP'de en az 50 milletvekilinin kendisine sadık olduğunu ifade etti.

Editör: UHA HABER MERKEZİ