GÜNDEM

Kolpaçino'nun Sabri Abisi Aydemir Akbaş'ın öldüğü iddiası

Kanser tedavisi gören Aydemir Akbaş, evinde baygın olarak bulunduktan sonra hastaneye kaldırılmıştı. Entübe edilen Kolpaçino filminin Sabri Abisi Aydemir Akbaş'ın öldüğü iddiası sosyal medyada gündem oldu. Aydemir Akbaş'ın yakın çevresinden konu ile ilgili herhangi bir açıklama yapılmazken, oyuncunun son olarak yoğun bakımda olduğu bilgisi paylaşılmıştı.

Abone Ol

Evinde baygın bulunarak hastaneye kaldırılan Aydemir Akbaş, yoğun bakıma kaldırıldı. Durumu ağır olan 88 yaşındaki Aydemir Akbaş'ın hayatını kaybettiği iddiası sosyal medyada gündem oldu. Oyuncunun hastanede yaşam savaşı verdiği öğrenildi. 

AYDEMİR AKBAŞ SON SAĞLIK DURUMU 

Evinde baygın bulunan oyuncu Aydemir Akbaş, hastaneye kaldırıldı. Akbaş'ın entübe edilddiği öğrenildi. Son olarak Aydemir Akbaş'ın yakın çevresi oyuncunun entübe edildiği ve son sağlık durumunun iyi olmadığı bilgisini paylaştı. Daha önce de gırtlak kanserini yenen Akbaş, geçen yıl tekrar kansere yakalandığını duyurmuştu.

İBRAHİM TATLISES, AYDEMİR AKBAŞ İÇİN DUA İSTEDİ 

İbrahim Tatlıses, "45 yıllık değerli dostum, değerli ağabeyim Aydemir Akbaş, şu anda yoğun bakımda. Siz değerli sevenlerimden dua bekliyorum. Saygılarımla" ifadelerini kullandı. 

AYDEMİR AKBAŞ KİMDİR?

25 Şubat 1936 doğumlu Aydemir Akbaş, gazetecilik yaptıktan sonra tiyatroya başladı. 1968 yılında Ayfer Feray – Nisa Serezli Tiyatrosu’nda 7 Kocalı Hürmüz oyununda rol aldı. Cem Davran ile 2007'de çevirdiği Avrupalı Ekim 2007'de gösterime girdi. Şafak Sezer ile Kolpaçino serilerinde rol aldı.