GÜNDEM

Kurtlar Vadisi hangi yapımdan uyarlama? Oktay Kaynarca ilk kez açıkladı

Oktay Kaynarca Süleyman Çakır rolünü oynadığı Kurtlar Vadisi dizisi hakkında önemli bir itirafta bulundu. Bu rolüyle özdeşleşen sanatçı, Kurtlar Vadisi'nin TRT'de yayınlanmış olan bir yapımdan esinlenerek hazırlandığını açıkladı.

Abone Ol

Oktay Kaynarca kariyerinde yer aldığı projeler içerisinde Kurtlar Vadisi dizisindeki Süleyman Çakır rolüyle özdeşleşti ve halen bu rolüyle anılıyor. YouTube'de Candaş Tolga Işık'ın sunduğu programa konuk olan Oktay Kaynarca, Kurtlar Vadisi dizisi ve Süleyman Çakır rolü hakkında dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

OKTAY KAYNARCA'DAN DİKKAT ÇEKEN KURTLAR VADİSİ AÇIKLAMASI

Başarılı oyuncu, Kurtlar Vadisi dizisinin esin kaynağının TRT'de yayınlanan Büyük Tuzak adlı Amerikan formatlı bir proje olduğunu söyledi. Bu gerçeği ilk kez açıkladığını ifade eden Kaynarca, "İşin aslına bakarsanız, o dönem TRT'de 'Büyük Tuzak' diye bir dizi vardı. Amerikan formatıydı ve biz de bayılarak izliyorduk. Sonrasında Osman'ın (Sınav) yanına gittim ve 'Bu dizi formatlanırsa Türkiye'de çok ilgi çeker' dedim. Ancak bir süre bu konu gündemde kalmadı. Ardından Osman beni çağırdı ve projeyi yapmaya karar verdiklerini söyledi" açıklamasında bulundu.