Kılıçdaroğlu'nun yalanladığı protokolü Ümit Özdağ paylaştı: İçişleri dahil 3 bakanlık... Kılıçdaroğlu'nun yalanladığı protokolü Ümit Özdağ paylaştı: İçişleri dahil 3 bakanlık...

Kurtlar Vadisi dizisi bir dönem pek çok insan tarafından sevilerek izleniyordu. Dizinin oyuncu kadrosunda; Necati Şaşmaz, Özgü Namal, Oktay Kaynarca, Gürkan Uygun ve Hande Kazanova dahil olmak üzere birçok farklı isim rol alıyordu.

Öte yandan Necati Şaşmaz, Özgü Namal, Oktay Kaynarca, Gürkan Uygun ve Hande Kazanova sırasıyla; Polat Alemdar, Elif Eylül, Süleyman Çakır, Memati Baş ve Canan karakterlerini canlandırıyorlardı.

KURTLAR VADİSİ DİZİSİNİN AVUKAT CANAN'IYDI

Hande Kazanova, Kurtlar Vadisi dizisinde Avukat Canan karakterini canlandırıyordu. Dizide Türk avukat rolünü üstlenen Hande Kazanova, Elif Eylül (Özgü Namal) ile ortak iş yapıyordu.

Ancak Kurtlar Vadisi dizisinde Erdal Kömürcü karakteri ile sevgili olan Avukat Canan (Hande Kazanova), beklenmedik olaylarla karşılaşır ve dizinin seyri değişir.

YILLAR SONRA ADETA HERKESİ ŞAŞIRTTI

Kurtlar Vadisi dizisi ile birçok insanın dikkatini çeken Hande Kazanova, yıllar sonra adeta herkesi şaşırttı. Zira başarılı oyunculuğu nedeni ile birçok dizisever, Kazanova'yı oyunculukla ilgili mesleklerde hayal edebiliyordu.

Öte yandan Kurtlar Vadisi'nin Avukat Canan'ı, seneler sonraki mesleği ile diziseverleri şaşırtabiliyor.

HANDE KAZANOVA'NIN MESLEĞİ

Hande Kazanova, İstanbul Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, İktisat bölümü mezunu.

Bir dönem Kurtlar Vadisi dizisinde Avukat Canan karakterini canlandıran Kazanova, 2001-2003 yılları arasında astroloji eğitimi aldı. Ayrıca 2003 yılında başlayan Kurtlar Vadisi dizisinde rol alan Türk oyuncu, sunucu ve astrolog günümüzde de astroloji alanında çalışmalarına devam ediyor.

Editör: UHA HABER MERKEZİ