GÜNDEM

Lucescu: Galatasaray’ın Kalitesi Açıkça Belli!

PAOK Teknik Direktörü Razvan Lucescu, UEFA Avrupa Ligi'nin ilk haftasında yarın Galatasaray ile oynayacakları maç öncesinde, rakiplerinin kalitesine vurgu yaptı. Lucescu, "Belli bir oyuncudan bahsetmek istemiyorum. Galatasaray'ın kalitesi ortada ama kişilerden bahsetmek gereksiz," ifadelerini kullandı.

Abone Ol

PAOK Teknik Direktörü Razvan Lucescu ve futbolcu Stefan Schwab, RAMS Park’ta düzenlenen basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Lucescu, UEFA Avrupa Ligi için belirli bir hedef koymadığını ifade ederek, "Oyuncularım beni iyi tanıyor. Maçtan maça bakıyorum. İleriye dair bir hayalimiz var, ama bunu paylaşmak istemiyorum. Yoğun maç temposuna alışığız ve her maçtan alabileceğimiz derslere odaklanacağız," dedi.

Galatasaray Hakkında Bilgi Almadı

Lucescu, takımında daha önce Türkiye'de oynamış futbolcularla Galatasaray hakkında bilgi almadığını belirtirken, "Oyuna ve takıma odaklanıyoruz. Galatasaray'ın kalitesi ortada, ancak bireysel oyunculardan bahsetmek gereksiz," şeklinde konuştu.

Oyuncu Motivasyonu Öncelikli

Oynadıkları her maçın zorluğuna dikkat çeken Lucescu, oyuncuların motivasyonunun bu tür maçlar için kritik olduğunu vurguladı. "Oyuncuyu anlamak ve her yeni karşılaşmaya taze bir enerjiyle başlamak gerekiyor. Başarılı olmak için, oyuncunun potansiyeline ulaşmasını sağlamalıyız. Bu yüzden, ilk dikkatimizi oyuncunun motivasyonuna veriyoruz," dedi.

Taktik ve Bireysel Performansın Önemi

Lucescu, oyuncuların çabasının maç sonucunu belirleyen önemli bir faktör olduğunu dile getirerek, "Taktik ve bireysel performans çok önemlidir. Maçın başı ve sonu sonucu değiştirebilir; oyuna sonradan girecek oyuncunun enerjisi de belirleyici olabilir. Sporda, bir oyuncunun yaptığı hata maçın akışını değiştirebilir," ifadelerini kullandı.

Schwab: "Burada Oynamayı Hak Ettik"

PAOK'un Avusturyalı futbolcusu Stefan Schwab ise yarınki maçın zorluklarına değinerek, "Çok fazla baskı olacak. Burada oynamayı hak ettik. Son dönemdeki en zor karşılaşmamız diyemem ama en keyiflisi diyebilirim," şeklinde düşüncelerini aktardı.