Malezya Cumhurbaşkanı Enver İbrahim, ülkesine resmi bir ziyarette bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile gerçekleştirdiği resmi görüşmenin ardından sosyal medya hesabından bir fotoğraf paylaştı. İbrahim, paylaştığı bu fotoğrafın altına ünlü şarkıcı İrem Derici'nin 'Kalbimin Tek Sahibine' adlı şarkısını ekledi.

MALEZYA BAŞBAKANININ PAYLAŞIMI SES GETİRDİ

Enver İbrahim, fotoğrafa; "Erdoğan ile Malezya - Türkiye İş Forumu'nda bir araya geldiklerini belirterek; "Ülkelerimiz arasındaki ticari işbirliğinin acilen artırılması gerektiğini vurguladım" ifadelerini ekledi. Enver, paylaşımını; Türkçe olarak; "Teşekkür ederim, görüşmek üzere" notunu düştü.

"GURUR DUYDUM"

Malezya Başbakanı İbrahim, İrem Derici'nin Kalbimin Tek Sahibine" şarkısıyla fotoğraflar paylaşmasının ardından İrem Derici de bu paylaşımla ilgili, "Gurur duydum" dedi.

24 Yıl Hapisle Aranan Firari, Evinde Yakalandı 24 Yıl Hapisle Aranan Firari, Evinde Yakalandı