Kimse tahmin etmiyordu! İsrail çağrı cihazlarını böyle patlatmış! Kimse tahmin etmiyordu! İsrail çağrı cihazlarını böyle patlatmış!

67 yaşındaki ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil son olarak 26 yaşındaki Gülseren Ceylan ile yaşadığı aşkla gündeme gelmişti. Ünlü çift mutluluklarıyla bütün dikkatleri üzerine çekiyordu. Kısa bir süre önce imam nikahı kıydıklarını belirten çift, yaptıkları nikah açıklaması sonrası yollarını ayırmıştı.


Mehmet Ali Erbil'in genç sevgilisi Gülseren Ceylan, kısa bir süre önce ayrılık haberini duyurmuştu. Ayrılık haberlerinden sonra ikili tekrar görüşmeye başlamış ve ilişkilerine devam etme kararı almıştı.

"65 YAŞINDA ADAMLA GÖRÜŞECEK HALİM YOK"

Sosyal medya hesaplarında canlı yayın açan ikili gelen sorulara cevap verdi. Gülseren Ceylan'ın Mehmet Ali Erbil hakkında söyledikleri şaşırttı. Ceylan canlı yayında yaptığı konuşmada "65 yaşında bir adamla görüşcek halim yok zaten. Yani doğruya doğru. Tabii ki de onun güçlü olması, ünlü olması, parasının olması komik olması her şeyi kriterlerimin hepsini dolduruyor. Sizin hiç kriterleriniz yok mu hayatta?" dedi.


Gülseren Ceylan'ın bu açıklamaları sonrası Mehmet Ali Erbil'de "Onların kriteri değil, krateri var" diyerek tiye aldı.

Editör: UHA HABER MERKEZİ