GÜNDEM

Melek Şahin şoke etti! Meğer Emine'yi Çocuklar Duymasın'dan önce ilk o dizide oynamış

Çocuklar Duymasın'ın Emine'si olarak akıllara kazınan Melek Şahin, değişimiyle sık sık gündeme geliyor. Herkesin Emine olarak benimsediği Melek Şahin'in bu rolü Çocuklar Duymasın'dan önce başka bir dizide daha oynadığı ortaya çıktı.

Abone Ol

Melek Şahin rol aldığı Çocuklar Duymasın dizisindeki Emine rolüyle hafızalara kazınmıştı. Dizinin ikinci sezonunda dahil olup tam 7 sezon rol alan Melek Şahin, seyircinin aklına da Çocuklar Duymasın'ın Emine'si olarak kazınmıştı. Şahin daha önce vermiş olduğu bir röportajda şunları söylemişti:

"Belli aralıklarla 18 yıl devam eden bir işin içinde olunca, çok fazla teklif gelmiyor. Hemen tüm oyuncular için geçerli olan bir şey var. Uzun soluklu bir karakter oynadığınızda üzerine rolün yapışması gibi bir durum oluyor. Yapımcı da işini riske atmayıp hali hazırda role kim uygunsa onu tercih ediyor oynadığınız karaktere yakın roller geliyor. Bundan yakınmıyorum desem yalan olur."

MEĞER EMİNE'Yİ ÇOCUKLAR DUYMASIN'DAN ÖNCE İLK O DİZİDE OYNAMIŞ

Ünlü oyuncunun bu rolü, Çocuklar Duymasın'dan önce başka bir dizide oynadığı ortaya çıktı. Şahin'in Emine rolünü ilk olarak, Ayrılsak Da Beraberiz dizisinde oynadığı ve oradan Çocuklar Duymasın'a aynı karakterler transfer olduğunu ortaya çıktı.