GÜNDEM

Mevlit Kandili bu gece idrak edilecek

Kandiller manevi feyziyle kalplerimizi inşirah eden, zihinlerimizi berraklaştıran müstesna gecelerdir. Bu mübarek gece, âlemlere rahmet olarak gönderilen Peygamberimizin eşsiz ahlâkını özümsemek, onun en güzel hasletlerle dolu maneviyatını idrak etmek, mevcudiyetimizin gaye ve hikmetini kavrayabilmek üzere bizleri düşünmeye davet eder. O'nun hayatı sadece ümmeti için değil, kendisinden sonra gelen tüm insanlık için de en güzel rehberdir.

Abone Ol

Mevlit Kandili'nin aydınlattığı manevi iklim; iyilik, huzur, güven, merhamet ve ahlaki yükselişin hâkim olduğu bir dünyanın inşası için fırsat olarak değerlendirilmesi gerektiğini bizlere bir kez daha hatırlatır. İzmir eğitim ailesi olarak maneviyatımızın bu güzel hasletlerini evlatlarımızın kalplerine nakış gibi işleyeceğiz.

Bu vesileyle vatanımız, milletimiz, bayrağımız, istiklal ve istikbalimiz için canlarını feda eden aziz şehitlerimize ve ahirete irtihal eden kahraman gazilerimize, vefat eden tüm kardeşlerimize Yüce Mevlâ'dan rahmet diliyorum.

Sevgili Peygamberimiz (s.a.v.)'in dünyayı şereflendirmesinin yıl dönümü olan Mevlid Kandili'nin bütün insanlığa rahmet ve huzur getirmesini Yüce Mevla'dan niyaz eder, bütün İslam âlemi ile birlikte değerli eğitim ailemizin Mevlid Kandili'ni tebrik eder; birliğimize, beraberliğimize ve hayırlara vesile olmasını temenni ederim.

BİROL UYGUR

UHA ( UYGUR HABER AJANSI )