Samsun'da çarşı ve mahalle bekçileri ile arasındaki tartışma sırasında başına metal cisimle vurulduğunu iddia eden MHP Atakum İlçe Teşkilat İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Afşin E. (35), şikayetçi oldu. Bekçi A.Ç.A. da Afşin E.'nin boynuna sarılıp sıktığını, yakınları alıp uzaklaştırdığı sırada kapı yanına düştüğünü ve kafasının kanadığını fark ettiğini belirterek, kendisinin de şikayetçi olduğunu söyledi.

Atakum ilçesi İncesu Yalı Mahallesi'nde devriye gezen bekçiler, saat 00.30 sıralarında, bir evden gelen gürültü ihbarı üzerine bölgeye gitti. Evin sahibi Afşin E. ile kendisini müziğin sesini kısması konusunda uyaran ekipler arasında arbede çıktı. Tarafların ayrılmasının ardından ekipler, Afşin E. hakkında idari işlem yapıp, bölgeden uzaklaştı. Bir süre sonra ekipler, aynı adresten gelen silahlı kavga ihbarına gitti. Burada yine ekipler ile Afşin E. arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine çıkan arbedede, başında kanama meydana gelen Afşin E., hastaneye kaldırıldı. Afşin E., başına dikiş atılmasının ardından ifadesi için emniyete götürüldü. Olaya ilişkin soruşturma başlatıldı.

"BAŞIMA 10 DİKİŞ ATILDI"

Afşin E., verdiği ifadede, "Evime gelen ilk bekçilere şakasına 'Benim gömleğimi kim alacak' dedim. Bekçilerden biri bana tepki gösterdi. 'Ayıp oluyor eşim çocuklarım yanımda' dedim. Kendisine 'Ben esnafım Atakum MHP ilçe teşkilatındayım, bizim devletimize yanlışımız olmaz' demem üzerine bana 'Kimsin lan sen' diyerek belinden metal bir şey çıkarıp, kafama vurdu. Yere düşerek bayıldım. Başıma yaklaşık 10 dikiş atılı. Kafama vuran bekçiden şikayetçiyim. Ben kendilerini tehdit edip, 'Ekmeğinizle oynayacağım' demedim. Kafama vuran bekçiden şikayetçiyim" dedi.

Papua Yeni Gine'de Kanlı Çatışma Patlak Verdi: Kabileler Arası Savaşta Çok Sayıda Ölü Var! Papua Yeni Gine'de Kanlı Çatışma Patlak Verdi: Kabileler Arası Savaşta Çok Sayıda Ölü Var!

"İTEKLEDİ, KÜFRETTİ"

Çarşı ve mahalle bekçisi A.Ç.A. ise ifadesinde, "İkinci olayda yanımıza Afşin E. geldi. Bize parmak sallayarak gömleğinin yırtıldığını parasını bizden alacağını söyleyip, küfretti. Alkollü olduğundan dolayı kendisini sakinleştirmeye çalışırken hatırlayamadığımız kişiler gelip, bizi itekledi. Afşin E., benim boynuma sarılıp, sıktı. Şahsın yakınları kendisini alarak uzaklaştırdığı sırada kapı yanına düştüğünü ve kafasının kanadığını fark ettim. Suçlamaları kabul etmiyorum, şikayetçiyim" dedi.

Afşin E., ifadesinin ardından serbest bırakıldı

Editör: UHA HABER MERKEZİ