PKK'lı Serkan Nazlier, Türkiye'de gerçekleştirilen terör eylemlerinin planlanmasında ve bu eylemleri gerçekleştirecek teröristlerin seçilip yönlendirilmesinde sorumluydu.

MİT OPERASYONUN DÜĞMESİNE BASTI

MİT, Irak'ın kuzeyinde terör örgütü tarafından oluşturulan sözde eyalet yapılanmalarına üst düzey örgüt yöneticilerinin atandığını tespit etti ve bu kişilere yönelik bir çalışma başlattı.

Son dakika | MİT'ten Irak'ta nokta operasyon! Kırmızı listeye bir çizik daha: PKK'nın sözde eyalet sorumlusu öldürüldü - 1. Resim


Metropollerdeki saldırıların da planlayıcısı olan Serkan Nazlier, MİT'in öncelikli hedef listesine alındı. Nazlier'in Irak/Hakurk kırsalındaki konumu, yürütülen hassas operasyonlar sonucunda belirlendi ve uygun zaman beklenerek operasyon düzenlendi.

Son dakika | MİT'ten Irak'ta nokta operasyon! Kırmızı listeye bir çizik daha: PKK'nın sözde eyalet sorumlusu öldürüldü - 2. Resim

Mahinur Göktaş'ın sağlık durumunun iyi olduğu açıklandı! Mahinur Göktaş'ın sağlık durumunun iyi olduğu açıklandı!

NOKTA OPERASYONLA ÖLDÜRÜLDÜ

MİT, sözde Gever (Hakkari) Eyaleti'nde tüm terörist faaliyetlerden sorumlu olan "Sefkan Amed" kod adlı Serkan Nazlier'i nokta operasyonla etkisiz hale getirdi.

Editör: Rüşeydanur UHA