Zafer Partisi’nde üst düzey gözaltı şoku! Evinden alınıp emniyete götürüldü… Zafer Partisi’nde üst düzey gözaltı şoku! Evinden alınıp emniyete götürüldü…

Ankara'da TUSAŞ tesislerine düzenlenen terör saldırısında hayatını kaybeden şehitlerin kanı yerde kalmıyor. Hain saldırının ardından PKK terör örgütünün Irak ve Suriye​'deki hedeflerine operasyon üstüne operasyon düzenleyen Türk Silahlı Kuvvetleri ve Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), örgüte ağır darbe vurdu.

TSK'DAN SURİYE'YE OPERASYON

Son olarak Suriye'nin kuzeyindeki 3 ayrı noktadaki PKK hedeflerine operasyon gerçekleştirildi. Operasyona ilişkin açıklama yapan Milli Savunma Bakanlığı (MSB); durmadan ve yorulmadan mücadelenin devam edeceğini bildirdi. Bakanlığın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Son dakika | PKK'ya ağır darbe: Çok sayıda terörist etkisiz hale getirildi - 1. Resim


"17 PKK'LI TERÖRİST ETKİSİZ HALDE"

"Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz; Suriye'nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı​, Barış Pınarı​ ve Münbiç bölgelerinde belirlediği 17 PKK/YPG​'li teröristi etkisiz hâle getirdi. Terörü kaynağında yok etmek için öngörülemez, alışılmadık, süratli ve sürekli operasyonlara devam edeceğiz."

Editör: Rüşeydanur UHA