Ferdi Tayfur'dan Tuğçe Tayfur'la soyadı polemiği sonrası imalı gönderme! Ferdi Tayfur'dan Tuğçe Tayfur'la soyadı polemiği sonrası imalı gönderme!

Müge Anlı sezon açılışını Mehmet Yörük'ün şüpheli ölümüyle yaptı. Mehmet Yörük'ün sır dolu ölümünü araştıran Anlı'nın programında cinayet itirafı geldi. 

HER ŞEYİ İTİRAF ETTİ

Canlı yayında işlenen konuda peş peşe gelen soruların ardından Sebile Yörek, uygunsuz fotoğraflarının çekildiğini ve eşinin zehirlenerek öldürüldüğünü itiraf etti.Müge Anlı'da işlenen Mehmet Yörük cinayetinde itiraf! Canlı yayında kan donduran sözler - 1. Resim

STÜDYODA GÖZALTINA ALINDI

Mustafa'nın aynı dönemde ölen eşinin vefatının da şüpheli olduğunu dile getiren Müge Anlı, canlı yayında suç duyurusunda bulundu. Mustafa'nın "Mehmet getirdiğim suyu içtikten sonra aramızdan ayrılacak" dediğini söyleyen Sebile Yörük, fotoğraflar nedeniyle uzun süre utandığını, kendisine de su içirildiğini belirtti.

İtiraf ardından şube emniyeti görevlileri Mehmet Yörk'ü gözaltına almak üzere stüdyoya geldi.Mehmet Yörük cinayetinde itiraf! Canlı yayında kan donduran sözler - 1. Resim

"DİLİ DİLİNE DOLANDI"

Mehmet Yörük'ün eşinin itiraflarından satır başları şu şekilde:

Eşim Mehmet, Mustafa'nın verdiği suyu içtikten sonra dili diline dolaştı, kendini kaybetti. İçer içmez yere düştü. Altına pisledi. Ben temizledim. Daha sonra hastaneye kaldırıldı. Hastaneye götürüldü. Ambulansı Mustafa aradı. Bana arattırmadı. Akşam 7-8 gibi ambulans geldi. Mustafa, "Hastanede iyileşemez" dedi. Suyun içerisine ne koyduğunu bilmiyorum. Bana da su içiriyordu ama bana içirdiği suyla bana bir şey olmadı. 

Benim çocuklarım var, istemem seni dedim. Çünkü çocuklarıma kötü davranıyordu. Senin yüzünden eşimi kaybettim dedim. Bunca ay sakladım ama bunu gelin bir de bana sorun.

Editör: UHA HABER MERKEZİ