Murat Başaran, Kıbrıs'ta hayranlarının karşısına çıktı. Gazeteciler ile sohbet eden Murat Başaran dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

"ASLA ETEK GİYMEM VE OJE SÜRMEM"

Başaran, muhabirlerin "Siz Etek giyip oje sürer misiniz?" sorusuna "Asla etek giymem, asla oje sürmem. Erkek biraz erkek gibi olmalı. Bizim Anadolu erkeğinin biraz ağırlığı var. Onu her zaman taşımak isteriz" diye cevap verdi.

Başaran, "Sizi hiç başka sanatçılarla polemik yaşarken görmüyoruz. Bu bir tercih meselesi mi?" sorusuna şöyle yanıt verdi: "Hep uzun vadeli yatırımlar yaptım kendime. Daha yeniydim o zamanlar bana diyorlardı 'Şuna şunu söyle, buna bunu söyle' diye. 'Beğendiğim bir sanatçıya neden onu söyleyeyim' diyordum. Hal ve hareketini beğenmediğim sanatçılar da var. Gündeme gelmek için absürt şeyler yapan da var. Bunları çok tercih etmiyorum. Hep ailemle, sanatımla, şarkılarımla, bestelerimle gündeme gelmeyi daha çok tercih ediyorum."

Kimse tahmin etmiyordu! İsrail çağrı cihazlarını böyle patlatmış! Kimse tahmin etmiyordu! İsrail çağrı cihazlarını böyle patlatmış!

Editör: UHA HABER MERKEZİ