İYİ Parti​ Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu​, partisinin haftalık grup toplantısında gündemi değerlendirdi Dervişoğlu'nu partililer ayakta dinledi.

Sözlerine, MHP​ lideri Devlet Bahçeli’nin dünkü grup toplantısında terörist başı Öcalan’a yaptığı "Tecridi kaldırılsın, terörist başı gelsin DEM Parti grup toplantısında konuşsun" şeklindeki çağrıya tepki göstererek başlayan Dervişoğlu, “En kötü senaryo uygulamaya geçmiş” dedi. 

Dervişoğlu'nun açıklamalarından satır başları şöyle:


"AK Parti- MHP-CHP-DEM partilerinin lider ve yönetici kadroları eliyle Gayrı-milli mutabakat cephesi ilan edilmiştir. Normalleşme çağrılarıyla başlayan ve Türkiye Cumhuriyetinin kurucu niteliklerini ahlaksızca sorgulama cüretiyle devam eden süreç, dün itibariyle yanına İmralı ve Kandil katillerini de alarak, Büyük Türk Milletinin varlığına açıkça savaş ilan etmiştir.

Kaybedilecek bir dakika bile yok. Çünkü İhanet çemberi artık alabildiğine genişlemiş ve hayat sahamızı öylesine daraltmıştır ki, son bir organize darbe ile tamamen nefessiz bırakılabileceğimiz bir sürecin içerisine girmiş bulunuyoruz.

Ayyüce Türkeş, Müsavat Dervişoğlu'nu ayakta alkışladı! Ayyüce Türkeş, Müsavat Dervişoğlu'nu ayakta alkışladı!

Erdoğan’ı bir kere daha cumhurbaşkanlığına aday yapmak uğruna, inandığımız değerlerden vazgeçip ihanete el uzatmak düşüklüğüne katlanamayız. 

Devletimizin kurucu değer ve ilkelerine ve Türk Milletine karşı olan sorumluluklarını yerine getirmemektedirler. Kanunsuz emir ilkesi gereğince Bugünden itibaren Bu plan doğrultusunda verdikleri emir ve talimatlar da gayrımeşrudur.


DEVLET BAHÇELİ​'YE KÜRSÜDEN İP FIRLATTI

Buradan Devlet Bahçeli’ye sesleniyorum Abdullah Öcalan’ı asamadınız ama bu milletin hayallerini astınız. Siz bu milletin vefasını astınız bu milletin utanç duymasına neden oldunuz. Ondan sonra da çıkıp diyorsunuz ki bu milattır. Madem ki milattır o zaman onun da bir hatırası olsun. Bu büyük milletin anılarını yok ettiniz. Bu büyük milletin geleceğine kastettiniz. Al şimdi bu ipi baş köşede başının ucuna as.

Müsavat Dervişoğlu'ndan Devlet Bahçeli'ye çok sert Abdullah Öcalan tepkisi! Kürsüden ip fırlattı: Al bu ipi başının ucuna as - 1. Resim


ÖZGÜR ÖZEL'E DE YÜKLENDİ

3 hilali bu ihanete araç kılanlar gibi 6 oku da bu gayrimilli mutabakata katma gafletinde olan 31 Mart’ta seçmenin gösterdiği teveccühün verdiği önemi anlamadan Mustafa Kemal’in aziz hatırasını ve cumhuriyeti ve üniter devleti kumar masasındaki bir mirasyedi gibi harcamaya kalkan bir CHP yönetimi ile de karşı karşıyayız. Diyarbakır’a gitmek için Edirne’den izin alacak kadar şaşırmış ve küçülmüşlerdir."

Editör: Rüşeydanur UHA