Melissa Bağcı moderatörlüğünde Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Akılda Kalsın'ın bugünkü konuğu Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici oldu. Destici canlı yayında gündeme dair Bağcı'nın sorularını yanıtlerken; 'idam' tartışmalarına ilişkin de önemli açıklamalarda bulundu. 

Michy Batshuayi'den derbi öncesi olay paylaşım Michy Batshuayi'den derbi öncesi olay paylaşım

Destici; İzmir Gaziemir'de, 31 Aralık saat 03.30 sıralarında evli ve 2 çocuk babası Oğuz Erge'nin kullandığı taksiye, yüzünde medikal maske ve başında kapüşon bulunan Delil Aysal'ın müşteri olarak binip ardından 3 el ateş ederek taksicinin ölümüyle sonuçlandığı olaya ilişkin 'idam' tartışmaları hakkında konuştu.

Mustafa Destici: Bu 3 suç için idam mutlaka gelmeli

'BU 3 SUÇ İÇİN İDAM MUTLAKA GEREKLİ'

İdamın 3 suç için gerekli olduğunu söyleyen Destici'nin açıklamaları şu şekilde;

'Taksici Oğuz Erge kardeşimize Allah'tan rahmet diliyorum. Ailesi başta olmak üzere şoför esnafına da baş sağlığı sabır diliyorum. 3 suç için mutlaka idam gelmelidir. Birincisi işte bu şekilde keyfi öldürmeler için yani bu katiller için. İkincisi kurşunu sıkan bombayı patlatan teröristler için. Üçüncüsü ise; çocuklarımızı, kızlarımızı kaçırıp tecavüz ettikten sonra öldüren cani sapıklar için Büyük Birlik Partisi (BBP) olarak milletimize sözümüzdür. Bize yetki versinler biz bu idamı getireceğiz.'
 

Editör: UHA HABER MERKEZİ