Yaşadığı aşklarla, yazdığı kitapla, giydikleriyle, yaptığı tatillerle, paylaşımlarıyla ve her biri ayrı konu olan açıklamaları ile gündemden düşmeyen Şeyma Subaşı"Fenomen" kelimesinin tam olarak hakkını veriyor. 

0102Şeyma Subaşı Mutfağa Girdi!

Şeyma Subaşı, 34. yaş gününü de adına yakışır şekilde kutladı. Gündüz kızı Melisa, ailesi ve yakın arkadaşlarıyla doğum gününü kutlayan Subaşı bu anları sosyal medyadan paylaşmayı ihmal etmedi. 

0304Şeyma Subaşı Mutfağa Girdi!

Zaman zaman kızı Melisa ile paylaşımları eleştiri alsa da, kızı ile arkadaş gibi olan Subaşı kendi tarzından ödün vermeden yaşamaya devam ediyor.

Verdiği pozlardan bir gönderi oluşturan Şeyma Subaşı mutfakta verdiği poz ise  olay oldu. Subaşı’nın verdiği pozu, takipçileri yorum yağmuruna tuttu.

0405Şeyma Subaşı Mutfağa Girdi!

Mansur Yavaş'tan o iddialara dikkat çeken çıkış: "Zamanı geldiğinde..." Mansur Yavaş'tan o iddialara dikkat çeken çıkış: "Zamanı geldiğinde..."

Kusursuz fiziğini sergilemekten çekinmeyen fenomen, bacaklarını açarak tezgaha oturdu.

0607Şeyma Subaşı Mutfağa Girdi!

Uzun yıllardır sağlıklı beslenme rutinleri olan ve düzenli olarak farklı spor dallaır ile ilgilenen Şeyma Subaşı'nın güzelliği görenleri hayran bırakmaya devam ediyor. 

Editör: UHA HABER MERKEZİ