Diyarbakır'ın Tavşantepe Köyü'nde 21 Ağustos'ta kaybolan Narin Güran'dan kahreden haber geldi. Kur'an kursundan çıktıktan sonra sırra kadem basan ve 19 gündür her yerde aranan Narin Güran'in cansız bedeni köyün içinden geçen Eğertutmaz Deresi'nde bulundu. Bölgedeki çalışmalar sürerken, köye giriş çıkışların da kapatıldığı bildirildi. Gelişmeyi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya duyurdu.

NARİN GÜRAN'IN CANSIZ BEDENİ BULUNDU

Bakan Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Diyarbakır’ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesi’nde kaybolan Narin kızımızın maalesef cansız bedeni Jandarma ekiplerimiz tarafından bulundu. Narin kızımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Mekanı cennet olsun. Başımız sağ olsun" ifadelerini kullandı.

Kayıp Narin olayında anne ve baba çapraz sorguda! Annenin sözleri kafa karıştırdı

"DERE YATAĞINDA ÇUVAL İÇİNDE BULUNDU" İDDİASI 

Gazeteci Emrullah Erdinç'in iddiası ise dikkat çekti. Narin'in cansız bedeninin dere yatağındaki bir çuval içinde bulunduğunu söyleyen Erdinç, "Çok üzgünüm Narin'den acı haber geldi. 19 gündür aranan Narin Güran'ın cansız bedeni köye 3 km mesafedeki dere yatağında bir çuval içinde bulundu" ifadelerini kullandı.

Son dakika | Narin Güran'ın cansız bedeni bulundu! Bakan Yerlikaya acı haberi duyurdu - 2. Resim

PEMBE TERLİK DETAYI 

Erdinç başka bir paylaşımında ise, "Melek kızımız Narin'in bulunduğu Eğertutmaz Deresi'nde daha önce bir pembe terlik bulunmuş ancak ailesi terliğin Narin'e ait olmadığını söylemişti" dedi. 

Son dakika | Narin Güran'ın cansız bedeni bulundu! Bakan Yerlikaya acı haberi duyurdu - 3. Resim

TÜM OKLAR AMCA SALİM GÜRAN'I GÖSTERİYOR 

İsrail savaşı yeni bir ülkeye taşıdı! Füzeler peş peşe ateşlendi İsrail savaşı yeni bir ülkeye taşıdı! Füzeler peş peşe ateşlendi

18 gündür köyde devam eden arama çalışmalarında tüm gözler amca Salim Güran üzerinde toplandı. Narin Güran'ın kaybından sonra yapılan arama çalışmalarında amca Salim Güran'ın arabasından alınan bulgular incelendi ve Narin'in DNA'sına rastlandı. 

Derinleşen soruşturmada, amcanın olaydan kısa süre sonra mesaj ve arama kayıtlarını özel bir uygulama ile sildiği ortaya çıktı. 

NARİN'İN DNA'SI ŞOFÖR KOLTUĞUNDA ÇIKTI

Komandoların ilk kez araziye indiği olayda amca Salim Güran'ın mısır tarlası didik didik arandı. Tüm bu gelişmelerin ardından amca tutuklanarak cezaevine gönderildi. Araç sahibi amcanın tutukluluk hali devam ederken dün Halk TV muhabiri Ferit Demir, DNA örneklerinin şoför koltuğundan çıktığını aktardı.

ARAÇ İLK KEZ GÖRÜNTÜLENDİ 

Öte yandan Salim Güran'ın aracı ilk kez görüntülendi. Narin'in DNA'sına rastlanan araç köyde park halinde...

Narin Güran kaybında şoför koltuğu detayı! DNA bulunan amcaya ait araç ilk kez görüntülendi - 5. Resim

Narin Güran kaybında şoför koltuğu detayı! DNA bulunan amcaya ait araç ilk kez görüntülendi - 4. Resim

"BATTANİYEYE SARILI VE BAYGINDI"

Öte yandan Amca Salim Güran'ın sosyal medya hesabına yorum yapan bir benzin istasyonu çalışanının yazdıkları gündeme damga vurmuştu. Adının Murat Çınar Çatalca olduğu öğrenilen şahıs, yaptığı yorumda Narin'in kaybolduğu gün amcasının aracında battaniyeye sarılı ve baygın halde olduğunu iddia etmişti. Murat Çınar Çatalca ayrıca, Narin'in kaybolduğu gün benzin istasyonunda duran amcanın marketten yalnızca ıslak mendil aldığını da vurgulamıştı. 

Editör: UHA HABER MERKEZİ