Diyarbakır'ın Tavşantepe köyünde 21 Ağustos'ta kaybolan ve cansız bedeni 19 gün sonra bir dere yatağında bulunan Narin Güran cinayetinde soru işaretleri henüz giderilemedi. Türkiye'nin konuştuğu cinayette tutuklu olmayan ağabey Baran Güran, günler sonra paylaşım yaptı.

PAYLAŞIMLARI HEMEN SİLDİ

Tutuklu bulunan annesi Yüksel Güran, kardeşi Enes Güran'ı ve Narin'i paylaşan Baran Güran yaptığı paylaşımları 45 dakika sonra sildi. 

"CANIM ANNEM, ÇOK ÖZLEDİM"

Güran ilk paylaşımında annesini özlediğini belirterek, "Bırak onlar ne diyorsa söylesinler, canım annem senin evladını kimse yıkamaz, çok özledim. Dünyaya yeniden gelsem yine senin evladın olmak isterdim. Canım annem." ifadelerini kullandı.

Narin'in ağabeyi Baran Güran'ın paylaşımları gündem oldu! Tepki çekince hepsini sildi - 1. Resim

"İFTİRA ATANLAR UTANSIN"

15 yaşındaki kardeşi Enes Güran'ın fotoğrafını paylaşan Baran Güran "Sana iftira atanlar utansın aslanım. Senin başın hep böyle dik olacak." diye yazdı.

Narin'in ağabeyi Baran Güran'ın paylaşımları gündem oldu! Tepki çekince hepsini sildi - 2. Resim

Osmanlı dönemine ait eseri satın aldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hediye etmek istiyor Osmanlı dönemine ait eseri satın aldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hediye etmek istiyor

"ABİLERİNE KATİL DEDİNİZ"

3'üncü paylaşımında katledilen küçük kardeşi Narin ile fotoğrafına not yazan Bakan Güran, "Saçının teline zarar gelse dünyayı yıkacak annesine, abilerine "katil" dediniz. Ben sizleri Allah'a havale ediyorum." dedi.Narin'in ağabeyi Baran Güran'ın paylaşımları gündem oldu! Tepki çekince hepsini sildi - 3. Resim

AMCASINI PAYLAŞMADI 

Baran Güran'ın amcası Salim Güran'ı paylaşmaması ise dikkat çekti. 

Editör: Rüşeydanur UHA