İtiraf: "Salim Cesedi Parçalamamı İstedi"

Dilan Polat kıyma fiyatını görünce şok oldu: "Her şey değişmiş!" Dilan Polat kıyma fiyatını görünce şok oldu: "Her şey değişmiş!"

Nevzat Bahtiyar, ifadesinde Narin Güran’ın cesedinin battaniyeye sarılmasından sonra Salim Güran’ın, cesedi gerekirse parçalayarak Eğertutmaz Deresi'ne atmasını istediğini belirtti. Bahtiyar, cesedi battaniye içinde araca taşıdığını ve cesedin izini kaybettirmek için Salim’in talimatlarına uymak zorunda kaldığını ifade etti.

Anne Yüksel Güran Her Şeyi Biliyordu

Bahtiyar’ın ifadesinde dikkat çeken bir başka detay ise Narin’in annesi Yüksel Güran’ın olaylara tanıklık etmesi oldu. Bahtiyar, Yüksel Güran’ın cesedi taşıdığı sırada evin önünde ağlayarak kendisine baktığını gördüğünü ve bu durumun Yüksel’in cinayetten haberdar olduğunu gösterdiğini iddia etti.

Ceset Dereye Bırakıldı

Nevzat Bahtiyar, cesedi Eğertutmaz Deresi’ne götürdüğünü ve üzerini büyük bir taşla kapattığını anlatarak sözlerini sonlandırdı. Bu itiraflar, cinayet soruşturmasında yeni bir dönemece girildiğinin sinyallerini verirken, olayın tüm detaylarıyla aydınlatılması bekleniyor.

Editör: YAĞMUR UHA