Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı müfettişlerince Niğde’de bir rehabilitasyon merkezinde kalan çocuğun şiddet sonucu öldüğü iddiası üzerine başlatılan idari soruşturma devam ederken, kuruluş çalışanları açığa alındı.

Yalova'da korkunç cinayet! Girişimci kadın domuz bağı ile katledildi Yalova'da korkunç cinayet! Girişimci kadın domuz bağı ile katledildi

Niğde’de Engelsiz Yaşam ve Bakım Rehabilitasyon Merkezi'nde kalan 9 yaşındaki bir çocuğun gördüğü şiddet sonucu hayatını kaybettiği iddiası üzerine Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından idari soruşturma başlatılmıştı.

GÖREVLİLER AÇIĞA ALINDI

Edinilen bilgiye göre Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş’ın talimatı üzerine idari soruşturmanın titizlikle yapılması ve sağlıklı bir şekilde ilerlemesi için ihmali bulunduğu iddia edilen kuruluş görevlileri açığa alındı.

BAKANLIKTAN SUÇ DUYURUSU

Bakanlık, konunun derinlemesine soruşturulması için suç duyurusunda bulundu. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının başvurusunun ardından Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından konuyla ilgili başlatılan adli soruşturmanın da devam ettiği öğrenildi.

Editör: Rüşeydanur UHA