GÜNDEM

Numan Kurtulmuş ve Cevdet Yılmaz'dan TUSAŞ saldırısına ilişkin açıklama: "Hedeflerimizden dönmeyeceğiz!"

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz TUSAŞ'a yapılan terör saldırısıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Numan Kurtulmuş, ''Teröre asla teslim olmayacağız, hedeflerimizden dönmeyeceğiz'' dedi. Cevdet Yılmaz ise ''Bunu araç olarak kullananlara bu mesajı açık şekilde veriyoruz. Türkiye çok daha emin adımlarla devam edecektir'' ifadelerini kullandı.

Abone Ol

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz TUSAŞ'a yapılan terör saldırısıyla ilgili açıklama yaptı. Numan Kurtulmuş, ''Türkiye'nin savunmadaki başarısı ve azminin önüne kimse geçemeyecek'' dedi. Cevdet Yılmaz ise ''Türkiye daha emin adımlarla yoluna devam edecek'' dedi.


Numan Kurtulmuş'un açıklamalarından satır başları:

Bu hain saldırıyı bütün şiddetimizle kınıyoruz. Böylesine önemli bir dönemde bu saldırıları def edeceğimizi ve teröre teslim olmayacağımızı söylüyoruz. Hem seçilen mekan hem de zaman itibarıyla tesadüf değildir. Bu saldırının arkasındaki aklın neler olduğunu biliyoruz ve hazırlıklarımızı eksiksiz sürdüreceğiz.


''HEP DAHA İLERİYE GİDECEĞİZ''

Birileri Türkiye’nin savunma sanayindeki başarılarından rahatsız olmuş olabilir. Kim hangi planı yaparsa yapsın Türkiye tam bağımsızlık hedefinden dönmeyecektir. Hep daha ileriye gidecektir.


''KARANLIK ODAKLARI LANETLİYORUM''

Cevdet Yılmaz ise şu açıklamalara yer verdi:

Bu hain saldırının arkasındaki karanlık odakları lanetliyorum. Şehit olan kardeşlerimize rahmet diliyorum. 

Milli birlik ve huzurumuza ve savunma sanayimize dönük bir saldırdı. Terörün bizi sevk etmek isteyenler bir amaçla yapıyorlar. Biz ise onların bu amaçlarının tam tersine hareket edeceğiz. Huzurumuzu bozmaya çalışıyorlar. Birliğimizi daha çok yücelteceğiz. Tam bağımsız Türkiye hedefine giden yolda rahatsız oluyorlar moral bozmaya çalışıyorlar. Kahraman çalışanlarımızla daha büyük azim ve kararlılıkla devam edeceğiz. Bunu araç olarak kullananlara bu mesajı açık şekilde veriyoruz. Türkiye çok daha emin adımlarla devam edecektir.