Can Bonomo'nun ablası hastaneye kaldırıldı! Can Bonomo'nun ablası hastaneye kaldırıldı!

Okul Öncesi Müzede” eğitim programı, fiziksel ve zihinsel gelişim bakımından en hızlı değişim dönemlerinden biri olan erken çocukluk dönemine odaklanıyor. Panço’nun desteğiyle İstanbul Modern öncülüğünde hazırlanan “Okul Öncesi Müzede” eğitim programı, 2–6 yaş arası çocuklara sanat çalışmaları aracılığıyla yaratıcı öğrenme deneyimleri sunuyor. 

Okul Oncesi Muzede Programi Ile Cocuklar Sanatla Buyuyor 17272781767825 2

YARATICI DÜŞÜNME VE BECERİ

Eğitim programının üretken, hayal gücü yüksek ve sanata duyarlı çocuklar yetiştirmenin yanı sıra, okul öncesi eğitim kurumlarını ve aile içi iletişimi desteklemek amacıyla geliştirildiğinin altını çizen İstanbul Modern Eğitim ve Sosyal Projeler Direktörü Neslihan Varol, “Bugüne kadar müzemizde bir milyon çocuk ve gence sanat eğitimi fırsatı sunduk.

Her gün 500’ü aşkın öğrencinin müzemizi bir öğrenme alanı olarak değerlendirmesine aracı olduk. Erken çocukluk dönemini kapsayan yeni eğitim programımızla, bu alandaki faaliyetlerimizin derinliğini artırmak istedik. ‘Okul Öncesi Müzede’ adını verdiğimiz program; çocukların yaratıcı düşünme becerileri ve sanatsal gelişimleri için tasarladığımız müze etkinliklerinden oluşuyor.

Editör: YAĞMUR UHA