İngiltere'de yayınlanan 'Love Island' (Aşk Adası) adlı yarışma programına katılmasıyla ününe ün katan Ekin Su Cülcüloğlu pozlarıyla ve değişimiyle dikkat çekiyordu.

1Ekin Su Cülcüloğlu

Love Island yarışma programı için için göğüslerini büyüttüren Ekin Su Cülcüloğlu yurt dışında oldukça popüler.

2Ekin Su Cülcüloğlu

Daha önce, 'Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ta rol alan Cülcüloğlu, başarılı oyunculuğula da dikkatleri üzerine çekiyor. 

3Ekin Su Cülcüloğlu

BİRİNCİ OLDU

Katıldığı yarışma proğramında da birinci olan Ekin Su, partneri Davide Sanclimenti ile 50 bin sterlinlik ödülü paylaşmıştı. 

4Ekin Su Cülcüloğlu

YARIŞMADA TANIŞMIŞTI

Ünlü güzel, yarışmada tanıştığı ve aşk yaşamaya başladığı Davide ile 11 aylık bir ilişkinin ardından haziran ayında ayrıldıklarını duyurmuştu.

5Ekin Su Cülcüloğlu

Ancak ayrılığa daha fazla dayanmayan çift, barışmışlardı. Ardından tekrar ayrılan Ekin Su, ilişkisine dair samimi itiraflarda bulundu. 

ALDATILDIĞINI İTİRAF ETTİ

6Ekin Su Cülcüloğlu

Davide Sanclimenti'nin kendisini defalarca aldattığını itiraf etti. 18 aylık ilişkilerinin nasıl kötü sonuçlanmasına yol açtığını anlatan Ekin Su çok kırıldığını itiraf etti.

"YALNIZ KALMAKTAN ÇOK KORKUYORDUM"

7Ekin Su Cülcüloğlu

Ekin Su, “Davide aleyhindeki iddialara asla inanmak istemedim ama insanlar bana sürekli aldatıldığımı söylerdi. Yalnız kalmaktan çok korkuyordum ve onsuz Ekin-Su'nun kim olacağını bilmiyordum” dedi. 

8Ekin Su Cülcüloğlu

"İKİ SARIŞIN KIZIN FOTOĞRAFINI GÖRDÜM"

9Ekin Su Cülcüloğlu

Sevgilisinin telefonunda müstehcen mesajları da bulduğunu açıklayan Ekin Su, "Aslında Davide'nin telefonunda Manchester'daki dairesinde kapüşonlularını giyen iki sarışın kızın fotoğrafını gördüm. Aslında bir yılbaşı partisinde kızlardan biriyle tanıştırılmıştım" açıklaması yaptı.