Çaybaşı ilçesinde yaşlı bir kadın sele kapılarak yaşamını yitirdi. 

Ordu genelinde etkili olan sağanak yağış nedeniyle Çaybaşı ve İkizce ilçesinde sel taşkınlarına neden oldu. Yağışlar nedeniyle her iki ilçede kimi zaman dere suları köprü seviyesine ulaştı. Çaybaşı ilçesinde ise sağanak yağışların sele dönüşmesi sonrası Çay Mahallesi'nde 83 yaşındaki Hatice Kocakoç isimli yaşlı kadın menfezden geçerken ayağı kayıp suya düştüğü öğrenildi.

Ordu'da yaşlı kadının ayağı kaydı sele kapıldı, acı haber geldi - 1. Resim

Trenin çarptığı kadın hayatını kaybetti Trenin çarptığı kadın hayatını kaybetti

1 KM UZAKTA BULUNDU

Ordu Büyükşehir Belediyesi ve AFAD ekipleri, olayın ardından hızlı bir şekilde bölgeye intikal etti. Ekipler, Çayır Mahallesi'nde suya düşen Kocakoç'un cansız bedenini selin sürüklediği alandan 1 kilometre uzaklıkta bulundu.

Ordu'da yaşlı kadının ayağı kaydı sele kapıldı, acı haber geldi - 2. Resim
Büyükşehir Belediyesi ve AFAD ekipleri, bölgede olabilecek başka can kayıplarının önüne geçmek için çalışmalarını sürdürüyor. Vatandaşların güvenliği için alınan önlemler artırılırken, yağışların devam etmesi durumunda yetkililerin dikkatli olunması çağrısı devam ediyor.

Ordu'da yaşlı kadının ayağı kaydı sele kapıldı, acı haber geldi - 3. Resim

HEYELAN YAŞANDI

Yaşanan sel felaketi sonrası İkizce ilçesinde Fatih, Merkez, Kocaman, Beylerce, Kutluca, Bolluk ve Kurtköy Mahallelerinde heyelanlar oluştu. İlçenin bir çok bölgesinde ise aşırı yağışlar nedeniyle hasar meydana geldi.

BİR ACI HABER DE MUŞ'TAN GELDİ

 Muş'un Malazgirt ilçesine bağlı Bahçe köyünde meydana gelen sel felaketi, 20 yaşındaki Nazar Karataş'ın hayatını kaybetmesine neden oldu. Köy halkından edinilen bilgiye göre, önce dolu ile başlayan yağış ardından yerini kuvvetli sağanak yağışa bıraktı. Yüksek kesimden gelen yağmur suyu 20 yaşındaki Nazar Karataş'ı 600 metre sürükledi. Karataş’ın vefat ettiği öğrenildi.

Editör: UHA HABER MERKEZİ