Trabzonspor Camiayı Yasa Boğdu: Mustafa Şamil Ekinci Vefat Etti! Trabzonspor Camiayı Yasa Boğdu: Mustafa Şamil Ekinci Vefat Etti!

Özcan Deniz'le ağabeyi Ercan Deniz arasında iletişim koptu. Kardeşi Özcan Deniz'in menajerliğini de yapan Ercan Deniz, kendisine zarar veren yakınlarını hayatından çıkardığını duyurduğu bir dizi paylaşımda bulundu.

ERCAN DENİZ'DEN ÖZCAN DENİZ'E ZENGİNLİK GÖNDERMESİ

Snob Magazin'de yer alan habere göre; Gazeteci Müge Anlı'dan bir paylaşımda bulunan Ercan Deniz, "Her ailede böyle bir itici güç vardır. Biri para kazanır, bir kardeş alır yürür. Allah sadece o yesin diye vermez ona o parayı... Diğer kardeşlerine de kol kanat gelsin diye verir. Anasına babasına baksın diye verir ve Rabbim, verdiği gibi almasını da bilir. Yani güvenme zenginliğine bir kıvılcım yeter, güvenme güzelliğine bir sivilce yeter... Bence herkes neyin ne için ona kısmet olduğunu da bilmesi lazım..." dedi.

Ercan Deniz ayrıca, "Kurduğunuz aile doğduğunuz aileden daha önemlidir" sözleriyle bir paylaşım daha yaptı. Özcan Deniz ise ağabeyine, eşi Samar Dadgar ve oğluyla karesini paylaşarak göndermede bulundu. Deniz, "Sizi çok seviyorum. Canım oğlum benim, canım karım. Canımsınız. Ben artık kim için yaşadığımı biliyorum ve de çok mutluyum. Hiç olmadığım kadar da hafif ve güçlüyüm. Strese girmek isteyen girebilir" yazdı.

Editör: UHA HABER MERKEZİ