GÜNDEM

Özgür Özel, devir teslim töreni öncesi Kılıçdaroğlu'nu evinde ziyaret etti

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, devir teslim töreni öncesi eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu evinde ziyaret etti.

Abone Ol

CHP'nin 38. Olağan Kurultay'da Genel Başkan seçilen Özgür Özel, bugün yapılacak devir teslim töreni ile CHP'nin 8. Genel Başkanı olarak görevine başlayacak.

CHP'de 2010'da yapılan 33. Olağan Kurultay'da genel başkanlığa seçilen ve 13 yıldır bu görevi aralıksız sürdüren Kemal Kılıçdaroğlu, yarın bu görevi Özgür Özel'e teslim edecek.

Dün Manisa'yı ziyaret eden CHP Genel Başkanı Özgür Özel, bugün Ankara'ya geldi. Özel, devir teslim töreni öncesinde eşi Didem Özel ile birlikte eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu evinde ziyaret etti.

Özel çiftini kapıda Kemal Kılıçdaroğlu karşıladı.

ÖZEL'İN KILIÇDAROĞU AÇIKLAMASI

Manisa'dan Ankara'ya gelişinde Esenboğa Havalimanı'nda partililere seslenen Özel, "Ömrümüz boyunca göstereceğimiz aktif vefa için, dürüst kişiliğinden, bilge kişiliğinden istifade edeceğimiz, onun kendini iyi hissetmesini sağlayacağımız, onun çok sevdiği örgütüne, örgütünde kendisine katkı sağlamaya devam edeceği bir sürecin sözünü veriyorum" demişti.