GÜNDEM

Özgür Özel, Selahattin Demirtaş'ı ziyaret etti!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, HDP'nin eski eş genel başkanı Selahattin Demirtaş'ı cezaevinde ziyaret etti. Ziyaret sonrası CHP lideri, kameralar karşısına geçerek açıklamalarda bulundu.

Abone Ol

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Edirne F Tipi Yüksek Güvenlikli Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda tutuklu bulunan HDP'nin eski eş genel başkanı Selahattin Demirtaş'ı cezaevinde ziyaret etti.

ÖZEL'DEN ZİYARET SONRASI AÇIKLAMA

Selahattin Demirtaş'ı ziyaretinden sonra kameraların karşısına geçen CHP lideri açıklamalarda bulundu. Özel konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

"Demirtaş ve Mızraklı ile görüştük. Öncelikle böyle bir görüşme yapmanın utancı içindeyim. Demirtaş Meclis'te milletvekiliyken, evlerine baskınlar yaptırıp, birçok milletvekilinin götürüldüğü bir operasyonla buraya konuldular. Demirtaş seçilmiş bir vekildi. Selçuk Mızraklı, çok yüksek bir oyla kazandı. Mızraklı'yı önce görevden aldılar. Sonra kaçmasın diye tutukladılar. Böyle bir görüşme yapmak bizler açısından utanç verici...

Çok utanç verici ziyaretler yapmak zorunda kalıyoruz. Nasıl 100 yıl önce sonu çok güzel olmuştu. Genç bir Cumhuriyet kurulmuştu. Yine sonu muhteşem olacak. Eksiklerimizi her birlikte tamamlayacağız"

FETULLAH GÜLEN'İN ÖLÜMÜ

(FETÖ'nün ölümü) Öbür dünyaya en çok veballe giden Gülen'dir. Sadece kurucusu öldü örgüt ortada duruyor. Bu sinsi örgüte karşı herkes tetikte olmalıdır.