GÜNDEM

Paylaşımı şoke etti!

Kıvrımlarıyla sosyal medyayı birbirine katan dünyaca ünlü İngiliz model Demi Rose, cesur paylaşımlarıyla ve kusursuz fiziğiyle gündemden düşmüyor. Son olarak evinin bahçesinde verdiği çıplak pozlarla büyük yankı uyandıran Rose, ince beliyle ve büyük kalçasıyla sosyal medyayı salladı.

Abone Ol

Dünya çapında üne sahip olan sosyal medya fenomeni Demi Rose, özel hayatıyla ve sosyal medya paylaşımlarıyla adından sık sık söz ettiriyor. 

KIVRIMLI HATLARINI SERGİLEMEKTEN ÇEKİNMİYOR

Instagram hesabında 19,5 milyon takipçisi bulunan Demi Rose, kusursuz fiziğiyle ve güzelliğiyle dikkatleri üzerine çekiyor. Kıvrımlı hatlarını sergilemekten çekinmeyen ünlü modelin paylaşımları büyük yankı uyandırıyor. 

İNCE BELİYLE VE BÜYÜK KALÇASIYLA GÜNDEM OLUYOR

Demi Rose, ince beli ve büyük kalçasıyla sık sık adından söz ettiriyor. Paylaştığı her fotoğraf olay olan İngiliz modelin pozlarına binlerce beğeni ve yorum yağıyor. 

EVİNİN BAHÇESİNE ÇIPLAK BİR ŞEKİLDE UZANDI

İddialı pozlarıyla gündemden düşmeye ünlü modelden yeni paylaşımlar geldi. Evinin bahçesine çıplak bir şekide uzanan ünlü model şaşkınlık yarattı. 

"EVİM EVİM GÜZEL EVİM"

Vücut hatlarını sergileyen Demi Rose paylaşımına; "Evim evim güzel evim" notunu düştü. Ünlü modelin paylaşımına hayranları da kayıtsız kalamadı. 

"HER ZAMAN TAPILACAK BİR TANRIÇA"

Demi Rose'un peş peşe yaptığı paylaşımlarına; "Muhteşem", "Her zaman tapılacak bir tanrıça", "Muhteşem vücut ve güzellik" gibi binlerce yorum geldi.