'Uslanmıyor Bu', 'Mod', 'Ara', 'Dargın', 'Her Yerde Sen' ve 'Lan' gibi parçalarla müzik camiasının popüler isimleri arasına giren  Zeynep Bastık, 2021 yazında Alaçatı'da nikâh masasına oturmuş, Temmuz 2022'de anlaşmalı olarak tek celsede boşanmıştı.

ÖZEL HAYATIYLA ÇOK KONUŞULUYOR

Bastık, geçtiğimiz yaz Alican Ayyıldız'la yeni bir aşka yelken açmıştı. Ünlü şarkıcı, geçtiğimiz haftalarda 'Ayyıldız'la olan ilişkisini noktaladığı' yönünde haberlerin basına yansıması üzerine ilginç bir açıklama yapmıştı:

1 Zeynep Dans

"İlişkiler başlar ve biter. Keyfimiz yerinde olur, böyle şeyler hayatta olabilir. Bitmemesini temenni ederiz ama bitebilir. İyiyiz, çok iyiyiz, tatlıyız, hiçbir sorun yok, mutluluklar diliyorum herkese."

SERKAY TÜTÜNCÜ İLE AŞK YAŞIYOR

Beş milyon İsrail vatandaşına misillemeli tehdit mesajı Beş milyon İsrail vatandaşına misillemeli tehdit mesajı

Kariyerinin yanı sıra özel hayatıyla da dillerden düşmeyen Zeynep Bastık, son olarak Survivor'un eski yarışmacılarından Serkay Tütüncü ile aşk yaşamaya başlamıştı.

SAHNE PERFORMANSIYLA GÜNDEM OLDU

2 Zreynep Dans

Yeni aşkıyla sık sık magazin gündeminde yer alan Zeynep Bastık, bu kez sahne performansıyla adından söz ettirdi. 

SAHNEDE DANSIYLA ŞOV YAPTI

Geçtiğimiz günlerde verdiği konserde dansıyla kendine hayran bırakan Bastık'ın o halleri büyük beğeni topladı. Hayranlarına adeta dansıyla şov yapan ünlü şarkıcının performansı ağızları açıkta bıraktırdı. 

Editör: UHA HABER MERKEZİ