GÜNDEM

Peş peşe paylaştı, kusursuz fiziğine bir bakan bir daha baktı

Sosyal medya hesabından paylaştığı cesur pozlarla ve güzelliğiyle dillerden düşmeyen güzel oyuncu Mine Tugay, bu kez tatil pozlarıyla gündem oldu. Sosyal medya hesabından tatil karelerini peş peşe paylaşan ünlü güzele binlerce beğeni ve yorum yağdı. Tugay'ın kusursuz fiziği ve güzelliği büyüledi.

Abone Ol

2011-2012 yıllarında rol aldığı Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi dizisinde hayat verdiği 'Suna' karakteri ile ünlenen Mine Tugay, başarılı oyunculuğuyla ve güzelliğiyle dikkatleri üzerine çekiyor. 

İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'ndan mezun olan Mine Tugay, Öyle Bir Geçer Zaman ki, Medcezir, Kalp Hırsızı, Çilek Kokusu, Paramparça ve Yalı Çapkını gibi dizilerde de rol aldı.

GÜZELLİĞİYLE GÜNDEMDEN DÜŞMÜYOR

Oyunculuğunun yanı sıra güzelliğiyle ve fit görüntüsüyle gündemden düşmeyen 45 yaşındaki Tugay, sosyal medyayı aktif kullanan ünlüler arasında yer alıyor.

 BİKİNİLİ POZLARI ÇOK KONUŞULMUŞTU

Geçtiğimiz günlerde Instagram hesabından peş peşe bikini pozlarını paylaşan Tugay'a binlerce beğeni ve yorum yağmıştı. 

KUSURSUZ FİZİĞİYLE DİKKAT ÇEKTİ

Güzel oyuncu son olarak tatil pozlarını peş peşe paylaştı. Kahverengi vücudunu saran elbisesiyle objektif karşısına geçen Tugay, kusursuz fiziğiyle ve dekoltesiyle sosyal medyaya damga vurdu. 

"ROTAMIZ BARCELONA"

Tugay paylaşımına da "Rotamız Barcelona" notunu düştü. Ünlü güzelin çok konuşulan ayakları da hayranlarının diline düştü. 

"AYAKLARIN ÇOK GÜZEL"

Mine Tugay'ın pozlarına yorum yağdı. Hayranları paylaşımına; "Bizi bitirdin be", "Güzel kadın ve güzel dövme tasarımı", "Ayakların çok güzel", "Güneş değil sen yaktın bizi" gibi yorumlarda bulundu.