İlk oyunculuk deneyimini okul yıllarında 'Deniz Yıldızı' (2009-2010) ile yaşayan Nilperi Şahinkaya, yaklaşık dört yıldır birlikte olduğu heykeltıraş sevgilisi Emre Yusufi ile mutlu bir birliktelik sürdürüyor. 

Meriç Aral ve Serkan Keskin’in Duygusal Anları: 3 Ertelemenin Ardından Nikahları Gerçekleşti! Meriç Aral ve Serkan Keskin’in Duygusal Anları: 3 Ertelemenin Ardından Nikahları Gerçekleşti!

1 Nilperi Şahinkaya'dan Cesur Tatil

'Kayıp', 'Kiraz Mevsimi', 'Yasak Elma' ve 'Erşan Kuneri' gibi birçok yapımda rol alan Nilperi Şahinkaya, başarılı oyunculuğunun yanı sıra sosyal medya paylaşımlarıyla da çok konuşuluyor. 

SEVGİLİSİ İLE BODRUM TATİLİNDE

2 Nilperi Şahinkaya'dan Cesur Tatil

Instagram hesabını aktif bir şekilde kullanan Nilperi Şahinkaya'nın paylaşımlarına binlerce beğeni ve yorum yağıyor. Şahinkaya, tatil sezonunu sevgilisi Emre Yusufi ile birlikte Bodrum'da açtı.

CESUR TATİL POZLARINI PEŞ PEŞE PAYLAŞTI

4 Nilperi Şahinkaya'dan Cesur Tatil

 Sosyal medya hesabından da birbirinden cesur tatil pozlarını paylaşan Şahinkaya'nın peş peşe yaptığı paylaşımlar dikkat çekti. 

AŞKLARI TAM GAZ DEVAM EDİYOR

3 Nilperi Şahinkaya'dan Cesur Tatil

36 yaşındaki güzel oyuncu, sevgilisi Emre Yusufi ile olan pozlarını da paylaşmayı ihmal etmedi.Aşkları tam gaz devam eden çiftin romantik pozları yoğun ilgi gördü. 

ŞEZLONGA SERE SERPE UZANDI

Şezlonga sere serpe uzandığı pozu da paylaşan Şahinkaya'nın kusursuz fiziği ve güzelliği dikkat çekti. Güneşlendiği dakikalarda da içeceğini yudumlayan Şahinkaya'ya takipçilerinden yorum yağdı. 

5 Nilperi Şahinkaya'dan Cesur Tatil

"TEK KELİMEYLE MUHTEŞEM"

Ünlü oyuncunun paylaşımına; "Çok güzelsin", "Tek kelimeyle muhteşem", "Çok havalısın", "Tatilin tadını çıkar" gibi yorumlar geldi. 

Editör: UHA HABER MERKEZİ