Süper Lig'de sezona hızlı bir başlangıç yapan Galatasaray, ilk 8 haftayı 22 puanla lider tamamladı. Şampiyonlar Ligi'nden elenmesine ragmen Avrupa Ligi'ne de iyi bir başlangıç yapan Aslan, Rigas Skola maçında ise taraftarını üzdü. Milli ara sonrası zorlu bir fikstüre girecek olan sarı-kırmızılı ekip, üst üste oynanacak maçlarda iyi sonuçlar alarak kayıp vermeden devam etmek istiyor.

A Milli Futbol Takımı kadrosunda değişiklik: Barış Alper Yılmaz ve Kaan Ayhan çıkarıldı! A Milli Futbol Takımı kadrosunda değişiklik: Barış Alper Yılmaz ve Kaan Ayhan çıkarıldı!

Son dakika: Galatasaray'ın yıldızı Real Madrid'e gidiyor! - 1. Resim

Bu sırada devre arası transfer dönemi için de flaş gelişmeler şimdiden yaşanmaya başladı. Okan Buruk'un göz bebeği yıldız oyuncu için Real Madrid'in devreye girdiği söylendi. İşte detaylar...

Son dakika: Galatasaray'ın yıldızı Real Madrid'e gidiyor! - 2. Resim

SANCHEZ İDDİASI

Galatasaray'ın savunmadaki lideri Davinson Sanchez için Arjantin'den ilginç bir iddia geldi. Kolombiya Milli Takımı forması da giyen 28 yaşındaki stoper, Ole'nin haberine göre Real Madrid'in gündeminde.

Son dakika: Galatasaray'ın yıldızı Real Madrid'e gidiyor! - 3. Resim

Sarı-kırmızılı kulübün 9.5 milyon Euro'ya Tottenham'dan aldığı ve 2027 sezonu sonuna kadar kontratı bulunan oyuncu için İspanyol devinin yüklü bir bonservis teklifi ile kapıyı çalacağı belirtildi.

Son dakika: Galatasaray'ın yıldızı Real Madrid'e gidiyor! - 4. Resim

Aslan'da 39 maçı geride bırakan ve 4 gol-3 asistlik katkı da sağlayan futbolcunun Galatasaray'ın kabul etmesi durumunda Real Madrid'e hayır diyemeyeceği belirtildi. Böylelikle Real Madrid yönetiminin bu transferi devre arasında bitirebileceğinin altı çizildi. Bu sezon 7 maça çıkan Davinson, 1 gol atıp 1 defa da asist yaptı. 

Son dakika: Galatasaray'ın yıldızı Real Madrid'e gidiyor! - 5. Resim

Editör: Rüşeydanur UHA