Şarkıcı​, reklamcı ve yönetmen Metin Arolat yaşamını yitirdi. Akşam saatlerinde Kozyatağı​'nda bulunan bir otelde sahne alan Arolat aniden fenalaşarak yere yığıldı. Kalp masajı yapılan şarkıcı tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 52 yaşındaki Arolat'ın kalp krizi​ geçirdiği belirtildi. Arolat kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Son dakika | Şarkıcı Metin Arolat yaşamını yitirdi! Ölüm sebebinde dikkat çeken detayı Demet Sağıroğlu açıkladı - 1. Resim

AROLAT'IN ÖLÜM SEBEBİ "ÖLÜM REJİMİ" Mİ?

Demet Sağıroğlu 'yakın arkadaşım' dediği Metin Arolat'ın ölüm rejimleri yaptığına dikkat çekti. Sağıroğlu  "Çok yakın arkadaşımdı. Çok sevdiğim özel bir kardeşimdi. Yine rejim yapıyormuş. Bizde hep vardır ölüm diyetleri. Herhalde kalbi kaldırmadı. Gülerek gitti. Menajeri öyle söyledi. Çok neşeliymiş." dedi.

Son dakika | Şarkıcı Metin Arolat yaşamını yitirdi! Ölüm sebebinde dikkat çeken detayı Demet Sağıroğlu açıkladı - 2. Resim

Mehmetçik 17 PKK'lı teröristi öldürdü Mehmetçik 17 PKK'lı teröristi öldürdü

METİN AROLAT'IN SON ANLARINI ANLATTI: "KOLUM UYUŞUYOR" DEMİŞ

Sağıroğlu, Arolat'ın son anlarını böyle anlattı: "Benim de bugün bir şarkım çıktı, onu paylaşmış. Kaç aydır konuşmuyorduk. Onu paylaşmış hatta DM'den bana komik bir şeyler yazmış. Ailesi İzmir'deymiş. İstanbul'da ailesi yok. Birkaç sene önce annesini kaybetmişti. Onun da ağırlığı vardı üstünde. Menajeri ile güle oynaya gelmişler işe. Sahnede bir ara kötü olmuş. Sahneye çıktıktan 20 dakika sonra arka tarafa gitmiş. Orada gömleğini çıkarmış. Sonrasında kolum uyuşuyor falan demiş. Bakmışlar orada, sonra verin gömleğimi iyiyim ben, demiş. Çıkmış sahneye tekrar. Sonrasında sahnede tekrar yere yığılmış. Orada bir hemşire varmış. Hemşire onu yan yatırmış. Hemen ambulans çağırmışlar. Ambulans gelene kadar kalbi durmuş. Ambulansta çalıştırmışlar. Sonra yolda bir daha kalbi durmuş. Çalıştığı yer buraya çok yakındı. Çalıştırmamışlar kalbini. Sevenlerine sabır dilerim. Güzel bir yere gittiğini düşünüyorum, Metin güle güle gitmiş çünkü. Her zamanki güleç yüzü ile. Mekanı cennet olsun" ifadelerini kullandı."

Son dakika | Şarkıcı Metin Arolat yaşamını yitirdi! Ölüm sebebinde dikkat çeken detayı Demet Sağıroğlu açıkladı - 2. Resim

METİN AROLAT "HAYATTA EN MUTLU OLDUĞUM YER" DEDİĞİ YERDE ÖLDÜ

Armağan Çağlayan'ın YouTube programına geçtiğimiz günlerde konuk olan Arolat  “Hayatta en mutlu olduğum yer sahne” demişti. Sahneye çıkmayı kendine bir terapi olarak gördüğünü söyleyen Arolat şarkı söylerken yaşamını yitirdi.

Son dakika | Şarkıcı Metin Arolat hayatını kaybetti! Ölüm sebebi belli oldu - 2. Resim

KALP MASAJIYLA MÜDAHALE EDİLDİĞİ ANLAR KAMERADA

Aniden yere yığılan Metin Arolat'a kalp masajı yapıldığı anlara dair güvenlik kamerası görüntülerini Ekol TV yayımladı.

Son dakika | Şarkıcı Metin Arolat yaşamını yitirdi! Ölüm sebebinde dikkat çeken detayı Demet Sağıroğlu açıkladı - 5. Resim

METİN AROLAT'IN ÖLÜM SEBEBİNİ MENAJERİ DUYURDU

Metin Arolat'ın ölümü sonrası menajeri Halil Yıldırım, sanatçının kalp krizi geçirdiğini doğruladı: "Ben Antalya'daydım. Sahnede kalp krizi geçirmiş. Hemen hastaneye kaldırmışlar ama kurtarılamamış. Acı haber biraz önce geldi. Çok üzgünüz. Sevenlerinin başı sağ olsun" 

metin arolat

REYHAN KARACA: YAKTIN İÇİMİ METİN

Şarkıcı Reyhan Karaca, acı haberi Arolat ile fotoğrafını paylaşarak duyurdu. Karaca "Yaktın içimi Metin. Mekanın cennet olsun, inanamıyorum hala" notunu düştü.

Son dakika | Şarkıcı Metin Arolat hayatını kaybetti! Ölüm sebebi belli oldu - 2. Resim

METİN AROLAT KİMDİR?

28 Mayıs 1972 yaşında İzmir'de doğan Metin Arolat reklamcılık, yönetmenlik ve müzik kariyeriyle adından söz ettirmiştir. İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü'nden mezun olduktan sonra İstanbul'a yerleşti. 1995 yılında Ayrılık Olmaz albümü ile müzik dünyasında adını duyurmuştur. Tarkan'ın kliplerini de yöneten sanatçı başarılarıyla adından söz ettirmiştir.

Baba tarafından “Ali Muhsin Paşa”, “Hasan İzzet Paşa” ve “Çerkez Mehmet”in torunu olan Metin Arolat, Mevlana'nın 23. kuşak torunudur. Dedesi  ünlü Türk şairi “Ali Mümtaz Arolat”dır.

Albümleri:

1995 – Ayrılık Olmaz

1998 – Yine Bir Başıma

2005 – Kabul Et

2010 – Lütfen Yaz Gelsin (Single)

2010 – Çok Daha Ötesi

2014 – Karavan

Son dakika | Şarkıcı Metin Arolat hayatını kaybetti! Ölüm sebebi belli oldu - 2. Resim

Editör: Rüşeydanur UHA