Patlama çatı katında yaşandı. Sebebini henüz bilmiyoruz. Çok ağır yaralımız şu anda yok. Tespit noktasında arkadaşlarımız çalışma yapıyor. Yangından dolayı belli bölgelere giremiyoruz" ifadelerini kullandı. İşte son dakika haberinin detayları...

Sakarya bulunan Oba Makarna fabrikasında bugün öğlen saatlerinde büyük bir patlama meydana geldi. Patlamanın ardından çevredekilerin ihbarı üzerine Sakarya başta olmak üzere Düzce ve Kocaeli'den çok sayıda itfaiye, sağlık, AFAD, orman, polis ve jandarma personeli sevk edilmiş, yaralılar ise hastaneye kaldırılmıştı. 

Kartal'da Zincirleme Trafik Kazası: 3 Yaralı, Sürücü Kaçtı Kartal'da Zincirleme Trafik Kazası: 3 Yaralı, Sürücü Kaçtı

SAKARYA VALİLİĞİ'NDEN AÇIKLAMA

96358741258

Sakarya Valiliği tarafından yapılan son açıklamada, soğutma çalışmaları esnasında bir kişinin cansız bedenine ulaşıldığı bildirildi. Yapılan açıklamada şu iifadelere yer verildi; "Bugün ilimiz Hendek ilçesinde bir fabrikada meydana gelen patlamada şu ana kadar 30 kişi yaralanmış olup; bunlardan 6 vatandaşımız ağır yaralanmış ve ağır yaralılardan 2’si de entübe edilmiştir. Ayrıca soğutma çalışmaları esnasında 3 İtfaiye Erimiz de hafif yaralanmış ve hastanede ayakta tedavi edilmiştir.

GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ALINDI

Yaralıların sağlık durumu yakından takip edilmekte olup, 5 yaralı vatandaşımız taburcu edilmiştir. Patlama sonrası soğutma çalışmaları devam etmekte ve herhangi bir olumsuzluğa mahal vermemek adına fabrika çevresinde gerekli güvenlik önlemleri alınmıştır.

1 KİŞİNİN CANSIZ BEDENİ BULUNDU

Ayrıca meydana gelen patlama sonrası yapılan soğutma çalışmaları esnasında bir vatandaşımızın cansız bedenine ulaşılmış olup, Fabrika yetkililerince fabrika içerisinde herhangi bir vatandaşımızın/çalışanın bulunmadığı beyan edilmiştir."

Editör: UHA HABER MERKEZİ