Skandalın yaşandığı hastanedeki kabusu anlattı! "O çığlıkları hiç unutmuyorum" Skandalın yaşandığı hastanedeki kabusu anlattı! "O çığlıkları hiç unutmuyorum"

Trendyol Süper Lig’in 9. haftasında Fenerbahçe ile Samsunspor karşı karşıya geldi.

Samsun Yeni 19 Mayıs Stadyumu’nda oynanan karşılaşmayı Muhammet Ali Metoğlu yönetti. Karşılaşmanın VAR koltuğunda ise Atilla Karaoğlan oturdu.

FENERBAHÇE 1 PUANA RAZI OLDU

Karşılaşmanın başlama vuruşuyla birlikte iki takım da pozisyonlar bulsa da Fenerbahçe 24. dakikada bulduğu golle 1-0 öne geçti ve ilk yarı bu sonuçla sona erdi. İkinci yarıya hızlı bir giriş yapan Samsunspor 47. dakikada gelen golle skoru eşitledi. Yediği gol sonrası oyunun kontrolünü yavaş yavaş eline alan Fenerbahçe 62. dakikada tekrardan öne geçmeyi başardı. Bu dakikadan sonra tehlikeli ataklar bulan Samsunspor 88. dakikada gelen golle tekrar eşitliği sağladı ve karşılaşmada başka gol sesi çıkmayınca maç 2-2 sona erdi.

Fenerbahçe’nin gollerini 24. dakikada Dusan Tadic ve 62. dakikada Allan Saint-Maximin kaydetti. Samsunspor’un gollerini ise 47. dakikada Carlo Holse ve 88. Dakikada Soner Aydoğdu kaydetti.

Fenerbahçe bu beraberlikle puanını 17’ye yükseltirken, Samsunspor da 19 puana çıktı.

Sarı-lacivertli ekip bir sonraki karşılaşmasında sahasında Bodrum FK’yi ağırlarken, Samsunspor ise deplasmanda Kasımpaşa’ya konuk olacak.

Editör: UHA HABER MERKEZİ