GÜNDEM

Savcılığın kararı şaşırttı!

Milli futbolcu Bertuğ Yıldırım ile aşk yaşayan sosyal medya fenomeni Ala Tokel, geçtiğimiz günlerde bir takipçisiyle adliyelik oldu. F.G. isimli takipçi, ünlü fenomen Tokel'in paylaştığı bir fotoğrafın altına "Ezik" diye yazdı. Ünlü fenomen, kendisi hakkında hakaret içerikli yorum yapıldığı gerekçesiyle savcılığa suç duyurusunda bulundu. Savcılığın kararı şaşırttı.

Abone Ol

Türkiye'nin dört bir yanında şubeleri olan ve büyük bir takipçi kitlesine sahip influencer Ala Tokel, son zamanlarda yaşadığı aşkla magazin gündeminde adından söz ettiriyor.

'EZİK KELMESİ HAKARET SAYILMADI

Ünlü fenomen Ala Tokel, paylaşımının altına 'Ezik' yazan F.G. isimli takipçisi hakkında suç duyurusunda bulundu. Tokel'in şikayeti üzerine İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı. Savcılık, "Ezik" kelimesinin hakaret olmadığını vurguladı.

SORUŞTURMA BAŞLATTI

Sabah'ın yer alan habere göre; onur, şeref ve haysiyetinin zedelendiğini ileri süren Tokel'in şikayeti üzerine İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı.

TAKİPSİZLİK KARARI VERİLDİ

"Ezik" kelimesinin hakaret olmadığını vurgulayan savcılık, kullanılan ifadenin eleştiri mahiyetinde olduğunu, onur, şeref ve saygınlığını rencide edebilecek nitelikte olmadığını belirtti. Bunun üzerine dosyaya takipsizlik kararı verildi.