GÜNDEM

Sev Kardeşim filminin Mesut'uydu! Münir Özkul'un gençlik fotoğrafı ortaya çıktı

Sev Kardeşim, Yeşilçam'ın unutulmaz filmleri arasında gösterilebiliyor. Filmde dikkat çeken isimlerden biri, Münir Özkul'du. Öte yandan Sev Kardeşim filminde Mesut Güler karakterini canlandıran Münir Özkul'un gençlik fotoğrafı adeta ortaya çıktı. Detaylar haberimizde…

Abone Ol

Yeşilçam'ın unutulmaz filmleri ve usta oyuncuları, günümüzde de birçok insan tarafından takip ediliyor. Ayrıca Yeşilçam'ın dikkat çekici filmlerinden biri, Sev Kardeşim'di.

Peki, Sev Kardeşim filmi ne zaman çekildi?

Yeşilçam'ın unutulmazları arasında gösterilebilen ve Ertem Eğilmez'in yönettiği Sev Kardeşim filmi, 1972 yılında izleyicilerle buluştu.

Sev Kardeşim filminin konusu nedir?

Sev Kardeşim'de, fabrika patronunun oğluna aşık olan bir işçi kızın öyküsü anlatılıyor. Senaryo ise, Sadık Şendik tarafından yazıldı.

Filmde; Hülya Koçyiğit, Tarık Akan ve Münir Özkul dahil olmak üzere birçok farklı usta isim yer alıyor.

SEV KARDEŞİM FİLMİNİN MESUT'UYDU

Sev Kardeşim filminde dikkat çeken isimlerden biri, Münir Özkul'du. Filmde Mesut Güler karakterini canlandıran Münir Özkul, başarılı oyunculuğu ile birçok izleyicinin beğenisini topluyordu.

Öte yandan Münir Özkul, Sev Kardeşim filminin yanı sıra; Hababam Sınıfı, Neşeli Günler, Mavi Boncuk ve Aile Şerefi dahil olmak üzere pek çok farklı filmde rol aldı.

MÜNİR ÖZKUL'UN GENÇLİK FOTOĞRAFI

Yeşilçam'ın unutulmaz isimlerinden olan Münir Özkul'un gençlik fotoğrafı birçok Yeşilçam izleyicisi tarafından merak ediliyor. Bu noktada Münir Özkul'un gençliği adeta ortaya çıktı.

İşte Yeşilçam'da Sev Kardeşim ve Hababam Sınıfı dahil olmak üzere birçok farklı filmde rol alan Münir Özkul'un gençlik fotoğrafı;