GÜNDEM

Seyirci rekoru kırıldı! Diyarbakır'da Murat Boz coşkusu

Kültür Yolu Festivali kapsamında Diyarbakır'da sahne alan Murat Boz, sevenlerine muhteşem bir gece yaşattı. 100 binin üzerindeki seyirci ünlü sanatçının şarkılarına hep birlikte eşlik etti.

Abone Ol

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından düzenlenen Diyarbakır Kültür Festivali'nde sahneye çıkan Murat Boz hayranlarına unutamayacakları bir gece yaşattı. Festivalin merakla beklenen etkinliklerinden olan konser, dün gece Nevruz Park Ana Sahne'de gerçekleştirildi. Alanı dolduran 100 binin üstündeki müziksever ünlü şarkıcının seslendirdiği şarkılara hep bir ağızdan eşlik etti. Alandaki coşku, Murat Boz'un 'Adını Bilen Yazsın' şarkısını sevenlerinin arasında seslendirmesiyle zirveye çıktı. Şarkı aralarında müzikseverlere de seslenen ünlü isim, "İyi ki varsınız, Allah eksikliğinizi göstermesin" dedi.

Loading...

BUGÜN ÇOK MUTLUYUM

Medeniyetlerin beşiği Diyarbakır'da olmaktan büyük mutluluk duyduğunu söyleyen Murat Boz, "Bak şu güzellere bak sen, kurban olayım size, hepiniz hoş geldiniz. Güzel Diyarbakır'ın güzel insanları, hoş geldiniz. Canlarım benim, bu gece seyirci sayısı bir rekor ama ben değil bunu yetkililer açıklayacak. Bu gece o kadar mutluyum ki anlatamam" diye konuştu.

HASRET GİDERECEĞİZ

Ara ara "Keyifler iyi mi?" diye soran Boz, binlece hayranının aynı anda "Evet" cevabına, "Sizinle geçmişe giderek hasret gidereceğiz" karşılığını verdi.

TELEFON ÖNÜNE DÜŞTÜ

Bu arada Murat Boz şarkı söylediği sırada seyirciler arasından sahneye cep telefonu atıldı. Önüne düşen telefonun markasını söyleyen Murat Boz gülerek, "Bir insan sahneye neden cep telefonu atar ki?" dedi. Açık olan telefonla kendi fotoğrafını çeken ünlü sanatçı, daha sonra telefonu görevlilere teslim etti.

AŞIRI HEYECANLIYIM

Sahneye çıkmadan önce kuliste bir araya geldiğimiz Murat Boz, aşırı heyecanlı olduğunu belirterek, "İlk defa Diyarbakır'a geldim. Bu benim ayıbım olsun. Niye bu kadar geç kaldım onu da bilmiyorum" diyerek pişmanlığını dile getirdi.