Kenan Işık başını çarpması sonucu geçirdiği beyin kanaması nedeniyle 10 yıl komada kalmış ve yakın zaman önce vefat etmişti. Ünlü modacı Pınar Kerimoğlu'nun programına konuk olan magazin yorumcusu Bircan Bali, Kenan Işık ve ünlü şarkı sözü yazarı Ayla Çelik hakkında şoke eden bir iddiada bulundu.

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Uçum'dan dikkat çeken paylaşım: 'En ince detayına kadar' Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Uçum'dan dikkat çeken paylaşım: 'En ince detayına kadar'

Birçok ünlü şarkının sözlerini yazan Ayla Çelik, ünlü showman Beyazıt Öztürk ile yapmış oldukları Bağdat şarkısı düeti ile tanınmıştı. Çelik ile Işık'ın gizli bir aşkları olduğunu öne süren Bali, "Kenan Işık spor sonrası duş alırken düşüp başını vurup komaya girmeseydi, o gün Ayla Çelik'in yanına gitmeyi planlıyordu. Ayla Çelik, her ne kadar kamuoyunda masum ve duru imajıyla bilinse de Kenan Işık'la yasak bir ilişki yaşıyordu." dedi.

İddialarını daha da güçlendiren Bali, "Kenan Işık hastaneden taburcu edildiğinde, onu ilk ziyaret edenlerden biri yine Ayla Çelik'ti. Bu durumu inkâr etmek isteyenler olursa, elimde belgeler var; gerekirse bu belgeleri ortaya koyarım," şeklinde konuştu.

Editör: UHA HABER MERKEZİ