Sosyal medya hesabından yaptığı cesur paylaşımlarla sık sık gündeme gelen İngiliz model Demi Rose, yaptığı paylaşımlarla takipçilerini adeta büyülüyor.

BİNLERCE BEĞENİ YAĞIYOR

1Demi Rose

Paylaştığı her fotoğraf olay olan İngiliz modelin paylaştığı fotoğraflar takipçileri tarafından çok beğeniliyor. Demi Rose'un sosyal medya paylaşımlarına binlerce yorum ve beğeni yağıyor. 

KIVRIMLI HATLARINI SERGİLİYOR

2Demi Rose

Instagram hesabında 19,4 milyon takipçisi bulunan Demi Rose, kusursuz fiziğiyle ve güzelliğiyle dikkatleri üzerine çekiyor. Kıvrımlı hatlarını sergilemekten çekinmeyen ünlü modelin paylaşımları büyük yankı uyandırıyor. 

Trenin çarptığı kadın hayatını kaybetti Trenin çarptığı kadın hayatını kaybetti

5Demi Rose

İNGİLİZ MODELDEN CESUR TATİL POZLARI

Kıvrımlı model Demi Rose, ince beli ve büyük kalçasıyla sık sık adından söz ettiriyor. Sosyal medyayı aktif kullanan ünlüler arasında yer alan İngiliz modelden tatil pozu geldi. 

3Demi Rose

"BİR DENİZ KIZI RANDEVUSUNDAN"

Ibiza'da sık sık tatil pozları veren Rose son olarak "Bir deniz kızı randevusundasın" diyerek kıvrımlarını sergiledi. Ünlü güzelin hayranları cesur pozlara kayıtsız kalamadı. 

4Demi Rose

"ARTIK DENİZ KIZLARINA İNANIYORUM"

Ünlü modelin peş peşe yaptığı paylaşımlarına; "Güzel deniz kızı", "Büyüleyici", "Artık deniz kızlarına inanıyorum", "Rüya gibi", "Dünyanın en iyisi" gibi yorumlar geldi. 

Editör: UHA HABER MERKEZİ