GÜNDEM

Spor kulüpleri tek ses oldu: Kadına ve çocuğa dokunma

Spor kulüpleri Ayşenur Halil ile İkbal Uzuner'in katledilmesine sessiz kalmadı. Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor olmak üzere spor kulüpleri sosyal medya hesaplarından #KadınaVeÇocuğaDokunma etiketiyle paylaşım yaptı.

Abone Ol

Ayşenur Halil ile İkbal Uzuner'in Semih Çelik tarafından katledilmesi Türkiye'yi derinden sartı. Yaşanan olaya karşı sosyal medyada spor kulüpleri tek ses oldu.

Başta Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor olmak üzere spor kulüpleri, sosyal medya hesaplarından gece saatlerinde #KadınaVeÇocuğaDokunma etiketiyle paylaşım yaptı. Söz konusu paylaşımlara futbolseverler destek verdi.

İstanbul’da 19 yaşındaki iki kadın yarım saat arayla vahşice öldürüldü. Edirnekapı'da surlardan atlayarak intihar eden Semih Çelik'in (19) intihar etmeden önce Eyüpsultan ve Fatih'te öldürdüğü Ayşenur Halil ile İkbal Uzuner için bugün ayrı camilerde cenaze töreni düzenlendi.

DÖRT BÜYÜKLERDEN ORTAK MESAJ

Yaşanan vahşet karşısında spor dünyası tek ses oldu. Beşiktaş, Trabzonspor, Fenerbahçe ve Galatasaray’dan art arda #Kadınaveçocuğadokunma etiketiyle paylaşımlar geldi.