Halk TV Ana Haber ve tartışma programları sunucusu gazeteci Şule Aydın, evinin duvarına bırakılan cinsel taciz içeren tehdit kelimesini fotoğraf ve video ile paylaştı. Şule Aydıun, tepkisini "Ne söyleyeyim artık, bilemiyorum! Evimizde bile güvende değiliz" diye yazarak gösterdi.

CİNSEL ŞİDDET TEHDİDİ

Gazeteci, yayıncı Şule Aydın, uğradığı tacizi X hesabından şu cümleler ve video ile paylaştı: "Oturduğum daire kapısındaki duvara, cinsel taciz içeren bir kelime yazmışlar. Ve üzerinde bir leke var. Dün gece saatlerinde yapıldığını düşünüyorum. Kadıköy İskelesi Polis Merkezi’ne şikayette bulundum.

Kadına şiddetin araştırılması komisyonunun kurulması Resmi Gazete'de Kadına şiddetin araştırılması komisyonunun kurulması Resmi Gazete'de

Gazeteciliğimizden dolayı düzenli tehdit aldığım bu süreçte, bu cinsel şiddet tehdidini kimin / kimlerin yaptığının bulunmasını istiyorum. Evimizde bile güvende değiliz"

ŞULE AYDIN KİMDİR?

Şule Aydın, Maltepe Üniversitesi Halkla İlişkiler Bölümü’nden mezun olarak iletişim alanında güçlü bir akademik temel edindi. Mezuniyetinin ardından gazetecilik kariyerine adım atan Aydın, televizyon programlarında moderatörlük yaparak geniş bir izleyici kitlesine ulaşmayı başardı. Şule Aydın, Halk TV ekranlarında “Şule Aydın ile Kayda Geçsin” Programını sunuyor. Salı 20:00’da Halk TV’de Canlı yayınlanıyor.

Editör: UHA HABER MERKEZİ