GÜNDEM

Bursa'da endişelendiren deprem: AFAD verileri açıkladı!

Bursa'da 4.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem çevre yerleşim yerlerinden de hissedilirken, kısa süreli korku ve paniğe neden oldu. AFAD ve Kandilli'den depreme ilişkin veriler geldi...

Abone Ol

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Bursa'da 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini bildirdi. Deprem kısa süreli korku ve paniğe neden oldu. Kandilli Rasathanesi ise depremin büyüklüğünü 4.1 olarak bildirdi.

ÇEVRE YERLEŞİM YERLERİNDE DE HİSSEDİLDİ

05.05'te kaydedilen depremin merkez üssü Büyükorhan olarak açıklandı. Deprem, çevre yerleşim yerlerinde de hissedildi. Depremin derinliği ise 4.69 kilometre olarak paylaşıldı.

Loading...

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü depremin büyüklüğünü 4.1 olarak açıkladı. Kandilli'ye göre deprem, 12 kilometre derinlikte kaydedildi.

Loading...

SON DEPREMLER...

AFAD ve Kandilli tarafından yayımlanan listede İstanbul, Bursa, Yalova, Elazığ, Bolu, Alanya, Afyonkarahisar, Düzce, Muğla, Kayseri, Tokat, Bingöl, Kahramanmaraş, Hatay, Adana, İzmir, Manisa, Malatya ve birçok ile ait son dakika deprem bilgileri yer alıyor.