Survivor yarışmacısı Berkan Karabulut, 2019 yılından beri beraber olduğu sevgilisi Lale Onuk'a Paris'te evlenme teklif etti. 

BERKAN KARABULUT VE LALE ONUK EVLENİYOR

2020 yılında katıldığı Survivor yarışmasının en dikkat çeken isimlerinden biri olan Berkan Karabulut, uzun yıllardır aşk yaşadığı Lale Onuk'a evlenme teklifi etti. O anları sosyal medya hesabından paylaşan Berkan Karabulut o anları, "Hayatımdaki en unutulmaz anlardan biri, tam olarak bu an. Beraber olduğum için mutluluk dolu olduğum kadınla hayalini kurduğum yarınlara yürümenin ilk adımı belki de… Şükürler olsun bu günümüze” notunu düştü.

Survivor yarışmacısı Berkan Karabulut ile Lale Onuk evleniyor! Evlilik teklifi videosuna herkes aynı yorumu yaptı - 1. Resim

Cem Öğretir'in sağlık durumuyla ilgili açıklamayı eşi yaptı! Cem Öğretir'in sağlık durumuyla ilgili açıklamayı eşi yaptı!

Uzun yıllardır beraber olan ve tüm arkadaşlarının evlenmelerini istediği çifte herkes aynı yorumu yaptı. Herkes videonun altına "Sonunda", "Beklediğimiz teklif" gibi yorumlar yaptı. 

Survivor yarışmacısı Berkan Karabulut ile Lale Onuk evleniyor! Evlilik teklifi videosuna herkes aynı yorumu yaptı - 2. Resim

BERKAN KARABULUT KİMDİR?

A Milli Kadın Voleybol takımı oyuncusu Zehra Güneş'in kuzeni olan Berkan Karabulut, 1994 doğumlu. Birçok spor dalıyla ilgilenen Berkan Karabulut, fitness eğitmenliği yapıyor. 2020 yılında Survivor'a yedeklerden katılan Berkan Karabulut, enerjisiyle sezona damga vurdu.

Editör: Rüşeydanur UHA