Alt kümelerde maç yöneten 24 yaşındaki genç hakem Elif Karaarslan gözlemcilik yapan Orhan Erdemir ile çekildiği iddia edilen cinsel içerikli görüntülerin ardından hakemlikten ömür boyu men edilmişti.

Eski hakem Elif Karaarslan'dan iddialı poz! Takipçilerini mest etti - Sayfa 2

Son haftalarda ismi sıkça duyulan Elif Karaarslan yaşanılan bu olayın ardından Instagram'da kısa süre içinde inanılmaz bir takipçi artışı yaşayarak 549 bin takipçiye ulaştı.

Eski hakem Elif Karaarslan'dan iddialı poz! Takipçilerini mest etti - Sayfa 3

Abonelere özel ücretli içerik atacağını duyuran Elif Karaarslan boks antrenmanından yaptığı paylaşımla yine takipçilerinin övgülerini kazandı.

Eski hakem Elif Karaarslan'dan iddialı poz! Takipçilerini mest etti - Sayfa 4

İddialı fotoğraflarıyla büyük beğeni toplayan Elif Karaarslan boks antrenmanından paylaştığı fotoğrafa, ''Seni kurtların önüne atarlarsa, bir gün sürünün lideri olarak geri dönersin'' notunu düştü.

Muhtarlar günü 19 Ekim'de kutlanacak! Muhtarlar günü 19 Ekim'de kutlanacak!
Eski hakem Elif Karaarslan'dan iddialı poz! Takipçilerini mest etti - Sayfa 5

İşte Elif Karaarslan'ın beğeni yağmuruna tutulan o fotoğrafı:

Eski hakem Elif Karaarslan'dan iddialı poz! Takipçilerini mest etti - Sayfa 6

24 yaşındaki kadın hakem Elif Karaarslan ve 61 yaşındaki gözlemci Orhan Erdemir'e kendilerine ait olduğu iddia edilen ilişki videosu sonrası TFF tarafından ömür boyu men cezası verilmişti.

Eski hakem Elif Karaarslan'dan iddialı poz! Takipçilerini mest etti - Sayfa 7

Karar sonrası açıklama yapan Karaarslan, videonun kendisine ait olmadığını belirterek hukuki yollara başvuracağını ifade etmişti.

Eski hakem Elif Karaarslan'dan iddialı poz! Takipçilerini mest etti - Sayfa 8


Karaarslan açıklamasında, "Hukuki olarak uzun bir yolum olacak ama altından en güçlü ve sağlam şekilde kalkacağız. Bu süreçte tam desteğinizi ve sevginizi bekliyorum. Ağlamak, zırlamak, üzülmek benim yapacağım işler değil, ben o değilim. Sonuna kadar davamın arkasında olacağım. Ben zarar verilmeye çalışılanlardan sadece biriyim, umarım son olur..." şeklinde paylaşım yapmıştı.

Eski hakem Elif Karaarslan'dan iddialı poz! Takipçilerini mest etti - Sayfa 9

Yaşanan bu olay sonrası sosyal medya hesabı bir kaç günde 500 bin takipçiyi aşan Elif Karaarslan'dan yeni bir hamle geldi.

Eski hakem Elif Karaarslan'dan iddialı poz! Takipçilerini mest etti - Sayfa 10

Elif Karaarslan, sosyal medya hesabında özel içerikleri için ücretli abonelik başlattı. Karaarslan, takipçilerinden aylık 32,99 TL talep ediyor.

Eski hakem Elif Karaarslan'dan iddialı poz! Takipçilerini mest etti - Sayfa 11
Editör: UHA HABER MERKEZİ