GÜNDEM

Tekirdağ'da alkollü sürücü vahşeti; Bir aile parçalandı

Tekirdağ'da kavşaktaki kazada evli çift ile kızları öldü ve 6 aylık torunları yaşamını yitirdi. Kırmızı ışık ihlali yapan aracın sürücüsünün alkollü olduğu ortaya çıktı.

Abone Ol

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde kırmızı ışık ihlali yapan Faruk A.'nın (34) kullandığı otomobilin kavşakta çarptığı otomobilin sürücüsü Çetin Karakuş (60), yanındaki eşi Çiğdem Karakuş (53), kızları Çisem Meriç (30), 6 aylık torunları Aras Meriç hayatını kaybetti.

BEBEĞİ HASTANEYE GÖTÜRMEK İÇİN YOLA ÇIKMIŞLAR
Babaeski'de yaşayan Çetin Karakuş ile eşi Çiğdem Karakuş, bir süre önce Çorlu'da oturan kızları Çisem Meriç'i ziyarete geldi. Ziyarette Çetin Karakuş'un doğum günü kutlanırken, torunları Aras Meriç bebek gece rahatsızlanınca Çetin Karakuş, eşi Çiğdem Karakuş, kızı Çisem Meriç, bebeği hastaneye götürmek için otomobille yola çıktı.

Çorlu'nun İstanbul yolu üzerindeki Zafer Mahallesi'ndeki ışıklı kavşakta, kırmızı ışıkta bekleyen Çetin Karakuş'un kullandığı 39 DK 850 plakalı otomobile, Faruk A'nın kullandığı 41 VV 964 plakalı otomobil yandan çarptı.

50 METRE SÜRÜKLENDİ
Çarpmanın şiddetiyle Karakuş'un kullandığı otomobil 50 metre kadar sürüklendi. Kazayı görenlerin ihbarıyla bölgeye polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekiplerin yaptığı kontrolde Çiğdem Karakuş ile kızı Çisem Meriç hayatını kaybettiği belirlendi. Çetin Karakuş, özel bir hastaneye, 6 aylık Aras Meriç ile çarpan otomobilin sürücüsü Faruk A., Çorlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Durumu ağır olan Çetin Karakuş da hastanede hayatını kaybetti. Aras Meriç bebeğin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

GÖZALTINA ALINDI
Tedavisinin ardından sürücü Faruk A. gözaltına alınırken, kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. Evli çift ile kızlarından geriye dün doğum günü olan Çetin Karakuş'un doğum günü kutlamasından kalan fotoğraflar kaldı.

ARAS BEBEK DE ÖLDÜ
Ağır yaralanan 6 aylık Aras Meriç de tedavi altında bulunduğu Çorlu Devlet Hastanesi'nde yaşamını yitirdi.

SÜRÜCÜ 1.97 PROMİL ALKOLLÜ ÇIKTI
Gözaltına alınan sürücü Faruk A. da emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Faruk A.'nın yapılan kontrolünde 1.97 promil alkollü olduğu belirlendi.